Menü ≡

Campiglio Dolomiti Di Brenta témájú cikkeink

2020.02.10.
Tíz legendás fekete sípálya az Alpokban
Íme egy újabb bakancslista megszállott síelőknek: ezúttal az Alpok legbrutálisabb meredekségű sípályáit gyűjtöttük össze. Elsősorban azokat válogattuk, melyek már külön elnevezést kaptak, ami mutatja, mekkora tisztelet övezi őket. Tiszteljétek, teszteljétek ti is! De csak megalapozott sítudással.
2019.11.18.
Nagy havazás: fa dőlt a síliftre, kiesett a kabin utasa
Hihetetlenül szerencsés baleset történt vasárnap reggel az olasz Madonna di Campiglio síterepén. Egy 14 éves fiú zuhant ki a kabinos liftből, és sérülések nélkül megúszta a kalandot.
2019.11.17.
Madonna di Campiglio: szezonkezdet rekordvastag havon
Az olasz síterep szombaton megkezdte a szezont. Senki sem emlékszik arra, hogy valaha 121 cm vastagon állt a hó a pályán, a szezon első napján novemberben.
2017.12.07.
Dolomitok: erős kezdés, már 800 km pálya nyitva!
Hol van már a tavalyi hó? Vagyis az a tavalyi hó, amely január közepéig nem akart lehullani a Dolomitokban? Szerencsére, hatalmas a kontraszt a tavalyi szezonkezdethez képest. Tegnap már közel 800 kilométernyi pályán lehetett síelni, ez a szám a hétvégére még tovább emelkedik!
2017.03.07.
Csoda: lezuhant a mentőhelikopter, de mindenki túlélte!
Kisebbfajta csoda történt vasárnap délután az egyik híres olaszországi síterep, Madonna di Campiglio hegyeiben. A bevetésről visszatérő helikopter síelőkkel a fedélzetén lezuhant az egyik hegyen. Csodával határos módon a helikopter összes utasa túlélte a becsapódást.
2016.04.25.
Tavaszi síelés a Skirama Dolomiti régióban
A Skirama Dolomiti régióbérlettel 6 gyönyörű síterep járható be az olaszországi Dolomitokban. Ezek felét besíelve is rengeteg élményt gyűjtöttünk március végén - április elején, kiváló hóviszonyok között. Az alábbi élménybeszámoló Pejo, Campiglio Dolomiti Di Brenta és Tonale síterepein kalauzol végig.
2015.01.26.
Madonna di Campiglio: HD webkamerák a hegyekben
Nagyon örvendetes, hogy egyre jobb minőségű webkamerákról kapunk egyre jobb minőségű képeket az Alpokból. Legutóbb az olasz síterep, Madonna di Campiglio fejlesztette a webkameráit, és most már HD minőségben gyönyörködhetünk a csodás Dolomitok hegyeiben és sípályáin.
2013.12.06.
Madonna és környéke közös bérlettel síelhető
Folgarida, Marilleva, Madonna di Campiglio és Pinzolo, négy egymáshoz közeli síterep, amely három különböző társaság tulajdonában van. Az idei szezon legfontosabb újdonsága, hogy a három cég összefogott, és mind a négy síterepre érvényes közös bérlettel rukkoltak elő, ez 150 kilométernyi pályát jelent!
2013.08.05.
Válság: elmarad a Ferrari fesztivál az olasz síterepen
Az elmúlt 23 év egyik legérdekesebb havas-motoros rendezvénye volt a Wrooom, amelynek minden januárban az olasz Madonna síterepe adott otthont. A főszponzor anyagi nehézségek miatt visszalépett, így elmarad a Ferrari és a Ducati hagyományos alpesi fesztiválja.
2012.11.16.
Madonna: egy új lift és három új pálya az idén
Lassan már teljesen megszokottá válik, hogy az olasz síterep, Madonna di Campiglio minden évben jelentős fejlesztésekkel vág neki a következő szezonnak. Tavaly elkészült az összeköttetés Pinzolóval, az idei szezonban egy új lift és a közelében három új pálya épül az északkeleti (5 Laghi) részen.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »