Campiglio Dolomiti Di Brenta témájú cikkeink

Madonna di Campiglio: elkezdődött a síszezon

2022.11.27. Bata Attila
A tervek szerint a november 19-20-i hétvégén nyitották volna meg az első pályákat Madonna di Campiglio síterepén, de az időjárás közbeszólt. Tegnap azonban már nem volt akadály! A 156 kilométernyi pályával büszkélkedő síterep az idén több újdonsággal is készült.

Tíz legendás fekete sípálya az Alpokban

2014.11.12. 2022.10.30. síelők.hu | frissítve: 2022.10.30.
Íme egy újabb bakancslista megszállott síelőknek: ezúttal az Alpok legbrutálisabb meredekségű sípályáit gyűjtöttük össze. Elsősorban azokat válogattuk, melyek már külön elnevezést kaptak, ami mutatja, mekkora tisztelet övezi őket. Tiszteljétek, teszteljétek ti is! De csak megalapozott sítudással.

Nagy havazás: fa dőlt a síliftre, kiesett a kabin utasa

2019.11.18. Bata Attila
Hihetetlenül szerencsés baleset történt vasárnap reggel az olasz Madonna di Campiglio síterepén. Egy 14 éves fiú zuhant ki a kabinos liftből, és sérülések nélkül megúszta a kalandot.

Madonna di Campiglio: szezonkezdet rekordvastag havon

2019.11.17. Bata Attila
Az olasz síterep szombaton megkezdte a szezont. Senki sem emlékszik arra, hogy valaha 121 cm vastagon állt a hó a pályán, a szezon első napján novemberben.

Dolomitok: erős kezdés, már 800 km pálya nyitva!

2017.12.07. Bata Attila
Hol van már a tavalyi hó? Vagyis az a tavalyi hó, amely január közepéig nem akart lehullani a Dolomitokban? Szerencsére, hatalmas a kontraszt a tavalyi szezonkezdethez képest. Tegnap már közel 800 kilométernyi pályán lehetett síelni, ez a szám a hétvégére még tovább emelkedik!

Csoda: lezuhant a mentőhelikopter, de mindenki túlélte!

2017.03.07. Bata Attila
Kisebbfajta csoda történt vasárnap délután az egyik híres olaszországi síterep, Madonna di Campiglio hegyeiben. A bevetésről visszatérő helikopter síelőkkel a fedélzetén lezuhant az egyik hegyen. Csodával határos módon a helikopter összes utasa túlélte a becsapódást.

Tavaszi síelés a Skirama Dolomiti régióban

2016.04.25. Fehér Gyula
A Skirama Dolomiti régióbérlettel 6 gyönyörű síterep járható be az olaszországi Dolomitokban. Ezek felét besíelve is rengeteg élményt gyűjtöttünk március végén - április elején, kiváló hóviszonyok között. Az alábbi élménybeszámoló Pejo, Campiglio Dolomiti Di Brenta és Tonale síterepein kalauzol végig.

Madonna di Campiglio: HD webkamerák a hegyekben

2015.01.26. Bata Attila
Nagyon örvendetes, hogy egyre jobb minőségű webkamerákról kapunk egyre jobb minőségű képeket az Alpokból. Legutóbb az olasz síterep, Madonna di Campiglio fejlesztette a webkameráit, és most már HD minőségben gyönyörködhetünk a csodás Dolomitok hegyeiben és sípályáin.

Madonna és környéke közös bérlettel síelhető

2013.12.06. Bata Attila
Folgarida, Marilleva, Madonna di Campiglio és Pinzolo, négy egymáshoz közeli síterep, amely három különböző társaság tulajdonában van. Az idei szezon legfontosabb újdonsága, hogy a három cég összefogott, és mind a négy síterepre érvényes közös bérlettel rukkoltak elő, ez 150 kilométernyi pályát jelent!

Válság: elmarad a Ferrari fesztivál az olasz síterepen

2013.08.05. Bata Attila
Az elmúlt 23 év egyik legérdekesebb havas-motoros rendezvénye volt a Wrooom, amelynek minden januárban az olasz Madonna síterepe adott otthont. A főszponzor anyagi nehézségek miatt visszalépett, így elmarad a Ferrari és a Ducati hagyományos alpesi fesztiválja.

Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.