Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Livigno, Presena és Madonna: csodás képek az első napról

2023.11.19. Bata Attila

Nagyszerűen néz ki a november az olasz síterepeken. Régóta vártunk már ilyen hóviszonyokra november közepén, és egyre több síterep hozta előbbre a nyitást, hogy egy kis ízelítőt adjon azoknak, akik már nagyon szeretnének síelni.
Livigno (Kép: Livigno is magic )
Livigno (Kép: Livigno is magic )
Három igazán nagy név, Livigno (Carosello 3000), a Presena-gleccser és Madonna di Campiglio kezdte meg tegnap az idei szezont. Tökéletes időben és nagyszerű hóviszonyok között indult a szezon. Ha azt nézzük, hogy Sulda, a Dolomitok és Cervinia már régebben üzemel, akkor azt mondhatjuk, hogy nagyon jól alakulnak a dolgok. Ehhez jön még a vastag hóréteg az Olasz-Alpok felsőbb részein, és jövő héten (keddtől) ismét kiadós havazás és lehűlés érkezik az észak-olasz hegyekbe. Természetesen jövő hétvégén újabb pályák nyitnak meg Olaszországban. Érdemes az időjárást és a híreket figyelni, hiszen a bevállalósoknak megérheti egy december elejei olasz síelés megtervezése.

Nézzünk néhány képet a tegnapi napról: 
Livigno
Livigno
Presena
Presena
Presena
Presena
Madonna
Madonna
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Chalet Gardenia csillagcsillag
A Chalet Gardenia összesen 8 db 3, 4 és 5 személyes nappali+hálószobás apartmant kínál a bormiói síliftektől kb. 10 percre gyalogosan. A sílift a ház elől megálló síbuszokkal is megközelíthető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.