Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Copper Mountain témájú cikkeink

Lindsey Vonn megsérült, kihagyja a szezon elejét

2018.11.21. Bata Attila
Szokás szerint novemberben az amerikai Copper Mountain síterepén gyakorolnak a világ legjobb lesiklói. Hétfőn egy szuper-g edzésen itt szenvedett sérülést az amerikai síelő. A sérülés nem a legsúlyosabb, de a december elejei fontos versenyhétvégét ki kell hagynia.

Miklós Edit a hétvégén tér vissza sérülése után

2017.11.30. Magyar Sí Szövetség
A kanadai Lake Louise-ban megkezdi a 2017/2018-as Világkupa szezont Miklós Edit. Olimpiai hetedik helyezett alpesi sízőnkre két lesikló futam és egy szuper-óriásműlesiklás vár, melyeket december 1. és 3. között rendeznek meg. Az MTK sportolójának célja ebben a versenyidényben, hogy a februári téli olimpián dobogós helyezést érjen el.

Észak-amerikai hóhiány: veszélyben a versenyek

2016.11.14. Bata Attila
Amíg az Alpokban közel húsz éve nem látott ütemben nyílnak meg a síterepek november elején, addig Észak-Amerikában már nagyon várják a telet. A versenyzők alpesi világkupa sorozata itt folytatná a versenyeket, de egyelőre nem igazán biztató a hóhelyzet.

Hóágyúznak az USA-ban: ki nyit ki először?

2016.10.06. Bata Attila
A héten három amerikai síterepen is beindították a hóágyúkat és megkezdődött idén is a verseny a "Melyik síterep nyit ki először?" címért, amelynek elég komoly marketingértéke van az észak-amerikai síterepek között. Nagy meglepetés nem lesz, idén is a szokásos síterepek között dől el a verseny.

Legek sorozat: A világ legmagasabb síterepei

2008.11.29. 2016.04.01. Stánicz Balázs | frissítve: 2016.04.01.
"Leglegleg" sorozatunk mostani cikkében a világ legmagasabb síterepeit mutatjuk be. Egyes síterepeken nem egy helyen már oxigénpalack szükségeltetik a síeléshez, de Földünk mely országaiban találhatjuk őket? Összeállításunkban olyan terepekről írunk, ahol a hütték helyett az oxigén bárok kerülnek előtérbe.

Miklós Edit hétvégén megkezdi a versenyszezont

2015.12.03. Bata Attila
A hétvégétől végre már magyar versenyzőért is lehet izgulni a síelés legmagasabb osztályában, az alpesi világkupa futamokban. December 4-6. között Miklós Edit számára is megkezdődik a 2015/2016-os versenyszezon: a kanadai Lake Louise-ban rendezendő futamon áll idén először rajthoz az olimpiai hetedik helyezett síző.

Beindult Copper Mountain és az amerikai válogatott

2014.11.11. Bata Attila
A hétvégén nagyszabású rendezvénnyel nyitották meg a szezont az amerikai Copper Mountain síterepén. Ezzel egyidőben az amerikai csapat elsődleges hazai bázisává kinevezett síterepen az amerikai válogatott megjelent a rajongók nagy örömére és állták a kérdéseket, szorgalmasan osztották az aláírásokat.

h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.