Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Deer Valley témájú cikkeink

2017.10.04.
Szavazás: Deer Valley a legjobb amerikai síterep
Szokás szerint, a szezon előtt az egyik amerikai síelős magazin olvasói idén is megszavazták a legjobb észak-amerikai síterepeket. Tíz kategóriában szavaznak az olvasók, majd összesítik a pontokat. Idén a hat évvel ezelőtti győztes, a 20 éve az élvonalban található Deer Valley lett az első.
2017.03.29.
Sérülés után: Ted Ligety ismét havon edz
Két könnyen felejthető, sikerekben kevésbé gazdag szezonon van túl az óriás-műlesiklás egykori királya, az amerikai Ted Ligety. Sérülések és műtétek után a héten ismét lécre állt, és visszatért a havas lejtőkre. Teljes erővel készülhet a következő szezonra és az olimpiai címének megvédésére.
2016.11.30.
Utah állam: 137 cm hó hullott 48 óra alatt
A legendás porhó hazájában végre a természet is kitett magáért, így ha kicsit késve is, de biztatóan alakul a helyzet az állam síterepein. Több helyen is egy méter körüli hómennyiség hullott az utóbbi két napban. A legtöbbet Eagle Point kapta 137 cm friss hóval az elmúlt 48 órában.
2010.10.05.
Ismét Deer Valley (Utah) a legjobb amerikai síterep
Úgy néz ki, nincs túl sok vita arról, hogy melyik a legjobb amerikai síterep manapság. Egymás után negyedszer végzett az idén is az első helyen Deer Valley síterepe. Az amerikai SKI Magazine olvasói az idei szezonra sem találtak jobbat a Utah államban található síterepnél.
2007.09.18.
Deer Valley (Utah) lett a legjobb amerikai síterep
Elkészült az amerikai SKI Magazine szokásos szezon előtti listája a legjobb amerikai síterepekről. Különösebb meglepetés nem történt az idén, az olvasók szavazatai alapján a tavalyi második helyezett, Deer Valley visszaszerezte első helyét. Érdekesség, hogy az első tízben hat síterep is található Colorado államból.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »