Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Zakopane - Gubalówka témájú cikkeink

2019.05.31.
Külföldi bobpályák a környező országokban
A környező országokban is sok helyen találhatunk nyári bobpályákat, bár az élményhez már drágábban juthatunk hozzá, mint idehaza. Összeállításunkban a viszonylag közeli pályákat gyűjtöttük össze. A bobozás nagy élmény minden gyereknek és "örök gyereknek", érdemes beiktatni a nyári programba!
2019.01.03.
Zakopane: hatalmas közlekedési káosz a havazásban
Nagyon sikeres napokat zárt a helyi turizmus, megteltek a szálláshelyek, sokan érkeztek a Lengyel-Tátra fővárosába szilveszterezni. Valószínűleg jól is érezték magukat, ám amikor tegnap hazaindultak a havazásban, kitört a közlekedési káosz.
2016.01.19.
Zakopane: a világ legnagyobb labirintusát építik hóból
Guinness rekordot szeretnének dönteni a lengyelek, ezért egy hatalmas labirintust építenek, csak hóból. A jelenlegi csúcsot a kanadaiak tartják, ezt szeretnék megdönteni. A "hólabirintus" a Lengyel-Tátrában, Zakopanéban épül, a Snowlandia téli élménypark egyik idei látványosságának szánják.
2013.09.25.
Privatizálták a zakopanei Kasprowy síterepét
Megszületett a megegyezés az állami cég privatizációjára kiírt tender győztesével, így végleg magánkézbe kerülhet a több zakopanei és környékbeli síterepet is üzemeltető PKL cég. A pályázat győztese végül 225 millió zlotyt (kb. 16 milliárd forint) fizethet a lifttársaságért.
2008.09.17.
Lengyelország: havas lett Zakopane és a Beszkidek
Azon kevesen lepődtek meg Lengyelországban, hogy hétfőn elkezdett havazni a Magas-Tátra lengyel oldalán. Azon többen meglepődtek, amikor az előre megjósolt esőzésből havazás lett az ország másik síelésre alkalmas hegységében a Beszkidekben. Egész héten borongós, ködös, esős idő várható.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 235 vendég és 24 regisztrált felhasználó látogatja.