Menü ≡

Jahodná - Epres-tető témájú cikkeink

2021.01.26.
Varázslatos tél a kassai régióban
A kassai régió, amely közvetlenül a magyar határ mentén húzódik, igazán meg tudja szólítani a téli sportok kedvelőit vagy azokat, akik szívesen barangolnak a hólepte tájban és élvezik a messzi távolba nyíló szép kilátást.
2020.12.14.
Mától kérik a negatív tesztet a szlovák sípályákon
Miben közös a híres, amerikai síterep, Aspen a szlovák síterepekkel mostanában? Ezeken a helyeken csak 72 órásnál nem régebbi, negatív Covid-teszttel engedélyezett a síelés és a szállodák használata. Mindkét helyen mától lépett életbe a szabályozás.
2020.01.15.
Kassa környéke: Eprestetőn műhavon lehet síelni
Az idei síszezon nem túl biztatóan indult, és jóval később, mint a tavalyi. A Kassához közeli Eprestetőn műhóval borított pályákon lehet síelni, de havazás hiányában a sífutópályák nem járhatók.
2019.12.16.
Fedezd fel Kelet-Szlovákia tömegmentes síterepeit!
A Kassa környékén fekvő síközpontok talán kevésbé ismertek, ezen próbálunk változtatni. A síelőkön kívül más téli sportok kedvelői is megtalálják a számításukat – lehet korcsolyázni, szánkózni, sítúrázni vagy aki tapasztalt mászóként az adrenalindús élményeket kedveli – akár jeget is mászhat a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park befagyott vízesésein.
2019.12.04.
Kassa mellett (Eprestető) már készülnek a síszezonra
Már készülnek a síszezonra Kassán, a városhoz közeli Eprestető síközpontban megkezdődött a hóágyúzás.
2018.12.15.
Szlovákia: több síterep nyílik meg a hétvégére
Bár az idén kissé lassabban indul be a szezon, mint tavaly, de a hétvégén már közel 15 síterepen lehet síelni északi szomszédunknál.
2010.12.14.
Kelet-Szlovákia legnépszerűbb síterepei
2010. december elején a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából hat Kassa környéki síterepet látogattunk meg, név szerint: Jahodnát, Kavecanyt, Dedinkyt, Mlinkyt, az aranyidai Skipark Erikát és Plejsyt. A magyar határhoz közel eső régióban most kezdődik a síszezon.
2009.02.16.
Fekete krónika az előző napok eseményeiből
Az elmúlt napokban sem csak a jó hírek érkeztek a sípályákról. A szomszédos országokban, Szlovákiában és Ausztriában ismét halálos áldozatokat követeltek a sípályák. Sokan a komoly lavinaveszély ellenére pályán kívülre merészkedtek, csak a szerencsén múlt, hogy túlélték a kalandokat.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »