Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Mátraszentlászló témájú cikkeink

2013.12.15.
A kisebb magyar terepek is várják a szezont
Ha a hazai síelésről beszélünk, leginkább a nagyobb és ismertebb síterepek kerülnek szóba. Vannak azonban kevésbé ismert hazai sípályák is, amelyeket mindenképpen érdemes lesz kipróbálni az idén, ha a hóviszonyok engedik.
2013.11.12.
Jó hír: stabilabb lesz az áramszolgáltatás a Mátrában
Sokan emlékeznek, hogy a tavalyi szezonban gyakran áramszünet akadályozta a sípályák üzemelését. Jó hír, hogy hétfőn az Elmű-Émász Társaságcsoport a Felső-Mátra áramellátásának biztonságosabbá tételét szolgáló automatizált transzformátorállomást telepített Piszkéstetőn.
2013.02.26.
Havas szezon, kevés vendég, bezárt Mátraszentlászló
Tavaszba fordult itthon az időjárás, óhatatlanul is több síterep vezetőségében megfogalmazódik a gondolat, hogy érdemes-e még folytatni a szezont. Az már biztos, hogy a mátraszentlászlói síterepen az előző hétvégén lehetett utoljára síelni az idén, de az is lehet, hogy valaha az életben.
2013.02.17.
Károkat okoz a rendszeres áramszünet a Mátrában
Egyeztetést kezdeményez az áramszolgáltató, a helyi önkormányzatok, illetve a mátrai sípályákat és szállodákat működtető vállalkozások bevonásával a téli idegenforgalmi csúcsszezonban a Felső-Mátrában előforduló áramszünetek miatt Balázs József fideszes országgyűlési képviselő.
2011.03.11.
Az utolsó roham a hazai szezonzárás előtt
Eplény és Mátraszentistván tökéletes, Kékestető és Visegrád-Nagyvillám megfelelő, Sátoraljaújhely elfogadható mennyiségű havat kínál pályáin az ünnepekre. Más hazai lejtőn már nem remélhető, hogy síelni lehessen a jövő keddig tartó, március közepi hosszú hétvégén.
2011.01.28.
Hétvégi körkép a hazai sípályákról
A hazai síterepek gazdái örülhettek a hét eleji havazásnak, hiszen sok helyen jelentősen vastagodott a pályákat borító hóréteg. A Mátra és a Bükk lejtőit fehér lepel takarja, szombaton kinyit a bánkúti centrum is. Hétvégén várják a síelőket Tokaj és Sátoraljaújhelyen sípályáin is. Visegrádon ma is lesz esti sízés.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »