Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Portillo témájú cikkeink

2022.07.12.
Méteres havazással erősített a síszezon Dél-Amerikában
Dél-Amerikában az első chilei és argentin síterepek már június közepén megkezdték a szezont, majd folyamatosan követték a többiek. A napokban hatalmas havazás érkezett az Andok mindkét oldalára, így az elmúlt évek viszontagságai után végre komoly esély nyílt egy igazán jó szezonra.
2016.10.02.
Lindsey Vonn meztelenül pózol új könyvéhez
Október 4-én jelenik meg Lindsey Vonn új könyve, amelynek a címe "Strong Is The New Beautiful". Az amerikai síelő ezúttal is tudja, hogyan kell reklámot csapni a könyvéhez. Természetesen már kikerült az a videó, amelyben a People magazinnak pózol anyaszült meztelen.
2016.08.20.
50 éve rendeztek sí világbajnokságot augusztusban!
Európai szemmel nézve kissé furcsa és a sportolóknak sem lehetett egyszerű felkészülni arra az alpesi sívilágbajnokságra, amelyet 1966-ban a Föld déli féltekén rendeztek. Az európai és észak-amerikai síelőknek az augusztusi melegről kellett átállniuk a dél-amerikai augusztusi télre.
2015.08.30.
Chilében edzenek az osztrák lesiklók
Az osztrák lesiklók szokásos nyári edzésüket tarják az Andokban. A csapat évek óta visszajáró vendég a chilei Portilloban, ahol 6000 méteres hegyek árnyékában edzenek.
2015.08.07.
Chile: 4,5 méter hó eshet a hétvégéig
Rekordméretű havazásnak néznek elébe a chilei síterepek, egy masszív hidegfront akár 4,5 méter friss havat is hozhat néhány nap leforgása alatt az ottani sípályákra.
2013.09.02.
Sérülése után Lindsey Vonn ismét havon edzett
A vártnál is sokkal gyorsabban halad az amerikai síelő felépülése a februári balesete után. Már jó ideje, egyre nagyobb intenzitással végezte a száraz edzéseket, a hétvégén pedig végre eljött az a pillanat, hogy hosszú idő után ismét havon csúszhatott.
2009.01.25.
Legek sorozat: A világ leggyorsabb síelői
A gyorsasági síelők jobban gyorsulnak, mint a sportautók; hat másodperc alatt 160 km/h-ás sebességgel suhannak a meredek lejtőkön. Az őrült sebességhajhászok célja a 200 km/h feletti sebesség elérése, de a legkisebb hiba is az életükbe kerülhet!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »