Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Puy St. Vincent témájú cikkeink

2017.05.03.
Évente harmincezer magyar síel Franciaországban
A 2017. március 1-ig begyűjtött adatok szerint a franciaországi síterepek vendégéjszakái stabil eredményeket mutatnak (-0,1%) a tavalyi számokhoz képest. Ezen belül a nagyobb kiterjedésű síterepeken regisztrált vendégéjszakák száma nőtt (+1,4%), a kisebb területű síterepeken pedig enyhén csökkent (-0,9%).
2016.05.08.
Magyar szurkolói EB falu nyílik Puy St. Vincentben
Puy St. Vincent a legnépszerűbb francia síterep olvasóink körében. Az alpesi síközpont a júniusi foci EB alkalmából magyar szurkolói faluvá változik. Az egyhetes fesztivál során sportos és zenei programok kíséretében lehet szurkolni a magyar csapatnak. Hajnalig tartó bulikat és vízparti programokat is ígérnek a szervezők.
2013.10.31.
10 éves a Naturelle Freeride verseny
Nagyszabású országos és nemzetközi bajnoksággal ünnepli tízedik évfordulóját a legextrémebb hazai szervezésű sí- és snowboard verseny. A Naturelle Freeride Europe Tour osztrák és két franciaországi állomásán a legprofibb versenyzők csapnak össze, akik közel 3000 méter magas hegyfalakról csúsznak le.
2011.02.18.
Hazatért a 4 ezer magyar a legnagyobb sítáborból
Immár harmadik alkalommal rendezték meg januárban a legnagyobb hazai szervezésű zenei fesztivált a Snowattackot. Az egy hetes esemény különlegessége, hogy egy francia síterepen jött össze a hatalmas tömeg, hogy a bulik mellett a téli sportoknak és a számos programnak átadja magát.
2011.01.25.
Puy-Saint-Vincent: magyar síelő halálos balesete
Hétfő délelőtt egy magyar síelő vesztette életét a dél-franciaországi Puy-Saint-Vincent síterepén. Az eddig ismert tények szerint a magyar síelő egy fának ütközött és a baleset következtében azonnal életét vesztette.
2009.03.12.
Csúcsokat hozott a szezon Dél-Franciaországban
Nagyszerű eredményeket hozott az idei szezon a dél-francia pályákon. A december elejei nagy havazásnak folyamatosan akadt utánpótlása, és ha a hóviszonyok kitűnőek, akkor vendégekben sincs hiány. Még mindig méteres a hó a legtöbb pályán, a szezon április végéig valószínűleg kitart.
2009.02.26.
Fundango Snowattack Fesztivál - jövőre is!
2009. február 7-én véget ért a FUNDANGO SNOWATTACK, az I. Magyar Sí- és Snowboard Fesztivál a franciaországi Puy Saint Vincent-ben. 3000 fős létszámával ez volt Európa legnagyobb party sítábora.
2008.10.20.
FUNDANGO I. Magyar Amatőr Snowboard és Sí O.B.
Az első alkalom, hogy immár hivatalosan is ne csak a profik mérhessék össze tudásukat a két legnépszerűbb télisportban. A következő versenyszámokban nevezhetsz: Sí Cross és Boarder Cross, Paralel Szlalom és Freestyle (sí és snowboard kategóriában is).
2007.12.06.
Puy Saint Vincent hamarosan bővítené síterepét
A dél-francia síterepeket rengeteg magyar keresi fel. Sorozatunkban a népszerű dél-francia terepek előző szezonjairól számolunk be. Első síterepünk, Puy St Vincent sikeresen túlélte a tavalyi szezont, és ambiciózus tervekkel vágnak neki a következő éveknek, miközben hevesen támadják őket a környezetvédők.
2006.11.24.
Naturelle Freeride Verseny és Tour
A Naturelle Freeride verseny több egy átlagos megmérettetésnél. Immár harmadik éve, hogy aki kicsit érdeklődik a pályán kívüli világ iránt, összegyűlik Puy Saint Vincentben, egy egyhetes őrültködésre.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »