Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Salzstiegl témájú cikkeink

2017.10.11.
Közös síbérlet Murautól Semmeringig
A magyarok körében is nagyon népszerű kelet-ausztriai síterepek közös bérlettel jelentkeznek az előttünk álló szezonban. Jó hír, hogy a Mur-Mürz Top Skipass névre keresztelt új bérletből nemcsak szezonbérletet, hanem többnapos jegyeket is lehet váltani az egymáshoz relatíve közel található síterepekre.
2017.02.07.
25-35 cm hó frissítette fel a karintiai pályákat
Holle Anyó kezdi pótolni adósságait a dél-osztrák sírégiókkal szemben is. Közel háromhetes szünet után ismét "említésre méltó" mennyiségű havat küldött a karintiai, stájer és kelet-tiroli síterepekre. Nassfeld, Gerlitzen Alpe és Bad Kleinkirchheim síterepei újra fehérek a pályákon kívül is.
2009.03.19.
A kisebb stájer síterepek is kitartanak még
A stájerországi síterep-üzemeltetők igencsak elégedettek az idei szezonnal. Nagyon régen nem volt ilyen szerencsés szezon, végig, egyenletesen jó minőségű, és javarészt természetes hóval várták a vendégeket, akik természetesen rekordszámban látogattak ki a tartomány pályáira.
2009.02.02.
Síszünet előtt: Stájerország teljesen felkészült
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az alsó-ausztriai és karintiai pályákon zsúfoltság és jó hóviszonyok fogadják majd a síelők tömegeit, hasonló hírek érkeznek a magyarok által előszeretettel látogatott harmadik osztrák tartományból, Stájerországból.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 9 vendég és 0 regisztrált felhasználó látogatja.