Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Salzstiegl témájú cikkeink

Közös síbérlet Murautól Semmeringig

2017.10.11. Bata Attila
A magyarok körében is nagyon népszerű kelet-ausztriai síterepek közös bérlettel jelentkeznek az előttünk álló szezonban. Jó hír, hogy a Mur-Mürz Top Skipass névre keresztelt új bérletből nemcsak szezonbérletet, hanem többnapos jegyeket is lehet váltani az egymáshoz relatíve közel található síterepekre.

25-35 cm hó frissítette fel a karintiai pályákat

2017.02.07. Bata Attila
Holle Anyó kezdi pótolni adósságait a dél-osztrák sírégiókkal szemben is. Közel háromhetes szünet után ismét "említésre méltó" mennyiségű havat küldött a karintiai, stájer és kelet-tiroli síterepekre. Nassfeld, Gerlitzen Alpe és Bad Kleinkirchheim síterepei újra fehérek a pályákon kívül is.

A kisebb stájer síterepek is kitartanak még

2009.03.19. Bata Attila
A stájerországi síterep-üzemeltetők igencsak elégedettek az idei szezonnal. Nagyon régen nem volt ilyen szerencsés szezon, végig, egyenletesen jó minőségű, és javarészt természetes hóval várták a vendégeket, akik természetesen rekordszámban látogattak ki a tartomány pályáira.

Síszünet előtt: Stájerország teljesen felkészült

2009.02.02. Bata Attila
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az alsó-ausztriai és karintiai pályákon zsúfoltság és jó hóviszonyok fogadják majd a síelők tömegeit, hasonló hírek érkeznek a magyarok által előszeretettel látogatott harmadik osztrák tartományból, Stájerországból.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.