Menü ≡

Ski Juwel - Alpbachtal, Wildschönau témájú cikkeink

2017.10.19.
Tiroli síterepek: idén sem állnak le a fejlesztésekkel
A helyi gazdasági kamara szerint, az előző szezonban a tiroli síterepek 70 millió eurót költöttek csak a hóágyúzás feltételeinek javítására. Ezen felül 160 millió euró jutott a liftek és egyéb létesítmények fejlesztésére. Ha nem is ilyen őrült mértékben, de a komoly fejlesztések az idén is folytatódnak.
2017.10.09.
Alpbachtal: átadták a téli-nyári bobpályát
A tiroli Ski Juwel (Alpbachtal) síterepe újabb látványossággal várja síelőit. A hétvégén adták át az új, télen és nyáron is üzemelő bobpályáját. A pálya érdekessége, hogy ilyen magasan a föld felett, 18 méterrel, nincs még egy bobpálya Ausztriában.
2016.11.17.
Sok síterep nyit Tirolban és Vorarlbergben
A hétvégén valóságos tömeges nyitások várhatóak országszerte, nem lehet kivétel ez alól a két nyugati tartomány Tirol és Vorarlberg sem. A múlt pénteki havazások helyenként 40-60 cm friss havat hoztak. Az egésznek a szépségén ront az időközben megérkezett enyhülés.
2015.10.17.
Ezek lettek 2015 legjobb síterepei
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.info 2015-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén tíz országnak jutott az elismerésből, melyet három fő kategóriában osztottak ki. A „sívilág Oscar-díjának” is nevezett kitüntetést idén 18. alkalommal adták át.
2012.12.20.
Méteres hó az idén egyesített tiroli síterepen
A tiroli Alpbachtal és Wildschönau síterepei az idei szezonban egyesültek és kötötték össze egymást egy új kabinos lifttel. Ahogy a tegnapi videós hójelentés is mutatja, a hegyen nagyszerű hóviszonyok várják a síelőket az ünnepek előtt, jelenleg méteres a hó, de a következő napokban ismét havazni fog Tirolban.
2012.08.01.
Egyesül Alpbachtal és Wildschönau síterepe
A tiroli Alpbachtal és Wildschönau egyesítik erejüket: 145 km sípálya, 47 felvonó, 24 hütte és 3 snowpark garantálja 2012 decemberétől a még nagyobb élményt, melyet egyetlen síbérlet megvásárlásával elérhetünk. Az így megszülető új síterep a "Ski Juwel", azaz sí-ékszer nevet kapta.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »