Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sok síterep nyit Tirolban és Vorarlbergben

2016.11.17. Stánicz Balázs

A hétvégén valóságos tömeges nyitások várhatóak országszerte, nem lehet kivétel ez alól a két nyugati tartomány Tirol és Vorarlberg sem. A múlt pénteki havazások helyenként 40-60 cm friss havat hoztak. Az egésznek a szépségén ront az időközben megérkezett enyhülés.
Alpbachtal
Alpbachtal
Kitzbühel október 22. óta nyitva, igaz az első hetekben csak két pályával várta a síelőket. A mostani hétvégével igen szép kínálattal folytatódik a szezon, több völgypálya is nyitva, többek közt a Pass Thurnig síelhetünk le.

Kitzbühel
Kitzbühel
Obergurgl-Hochgurgl jelentős pályakínálattal fogadja a vendégeket. A tiroli síterep szerdán startolt, a mai naptól az összes felvonó és a pályák nagy része üzemel.

Obergurgl
Hochkössen egy lifttel (Gipfellift) nyit a hétvégére. A Ziller völgyben Hochzillertal startol a kabinossal és három ülőfelvonóval.
Hochkössen
Hochkössen
Vorarlbergben Silvretta-Montafon síterepén már november 11-én elkezdődött a síszezon, sok síterephez hasonlóan egyelőre hétvégenként üzemelnek a felvonók. Warth-Schröcken a nagy havazásoknak köszönhetően előbb nyit, az előttünk álló hétvégén három sífelvonóval vág neki a szezonnak. Ugyancsak három lifttel startol Brandnertal is.
Hochzillertal
Hochzillertal
A tiroli Alpbachtal hét felvonóval kezd szombaton és egészen a középállomásig csúszhatunk le. Időközben megérkezett az enyhülés, tegnap Tirolban volt, ahol 2300 méteren is eső esett. Bár szombatra havazást mondanak, ezúttal alacsonyabb hóhatárral (1400 méter körül), utána vasárnap azonban több napon át déli áramlás jön főn széllel, így a porhó minden bizonnyal a gleccserek és a magasabb síterepek privilégiuma marad egy ideig.
KOMMENTEK

Szállástippek
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ludwighaus
A Ludwighaus fiatalos alpesi ház Neukirchen am Grossvenediger központjában, a Wildkogel Arena sítereptől kb. 600 m-re található, de Kitzbühel és Zillertal síterepei is 15 perc alatt elérhetőek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.