Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Superdevoluy témájú cikkeink

2017.11.21.
Halálos síbaleset: egy év felfüggesztve a vétkesnek
Szeptember végén hozott ítéletet a francia bíróság egy 2014 márciusában történt halálos síbaleset ügyében. Az akkor 16 éves fiatal a kék pályán, 60 km/órás sebességgel száguldva ütközött egy hétéves gyermekkel, aki belehalt sérüléseibe. Az ítélet: egy év felfüggesztve.
2017.03.01.
Jubileum és tavaszi sízés a francia síterepeken
Több francia síterep is kerek évfordulót ünnepelhet idén. Val Cenis, Superdevoluy és Avoriaz is az 50. születésnapját ünnepli. Saint-Gervais Mont Blanc és Alpe d’Huez pedig már 80 gyertyát fújhat el a tortán!
2014.01.31.
Kelet-Tirol, Karintia és Olaszország: hókáosz
Lassan két napja havazik már az Alpokban. Ismét a déli vidékek, Karintia déli része, Kelet-Tirol és Olaszország jártak a legjobban, bár a lenti képeket nézegetve nem biztos, hogy csak örömöt hozott a mostani havazás. Sok helyen 150 cm hó hullott eddig, és akár még ugyanennyi jöhet hétfőig.
2013.10.13.
SuperDévoluy: helikopterrel építik a lift oszlopait
A francia síterep SuperDévoluy az idén egy hatszemélyes lifttel bővíti az ajánlatát az ide érkező síelőknek. A munka befejezéséig még sok idő van hátra, de az előző héten zajlottak az egyik leglátványosabb munkálatok, amikor több tonnás elemeket emeltek helikopterrel a sílift tartóoszlopaira.
2009.03.12.
Csúcsokat hozott a szezon Dél-Franciaországban
Nagyszerű eredményeket hozott az idei szezon a dél-francia pályákon. A december elejei nagy havazásnak folyamatosan akadt utánpótlása, és ha a hóviszonyok kitűnőek, akkor vendégekben sincs hiány. Még mindig méteres a hó a legtöbb pályán, a szezon április végéig valószínűleg kitart.
2007.12.08.
Lesz-e víz a dél-francia tározókban az idei szezonban?
A dél-francia síterepek népszerűségét a rendkívül kedvező szállás és bérletárak jelentik elsősorban. Bár nem egy hatalmas régióról beszélünk, mégis óriási különbségek lehetnek a szomszédos síterepek hóviszonyait tekintve akár ugyanabban a szezonban is. Puy St Vincent után újabb két terep következik.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 79 vendég és 7 regisztrált felhasználó látogatja.