Telgárt témájú cikkeink

Így változnak a szlovák járványügyi szabályok

2022.01.13. 2022.02.16. Bata Attila | frissítve: 2022.02.16.
Szlovákiában ismét változnak a járványügyi szabályozások. A szlovák állampolgárok mellett a turisták is új dolgokkal ismerkedhetnek. Megpróbáljuk elsősorban azt összefoglalni, amely a szlovák síterepekre látogatókra vonatkozhat.

Varázslatos tél a kassai régióban

2021.01.26. Slovakia.travel
A kassai régió, amely közvetlenül a magyar határ mentén húzódik, igazán meg tudja szólítani a téli sportok kedvelőit vagy azokat, akik szívesen barangolnak a hólepte tájban és élvezik a messzi távolba nyíló szép kilátást.

Telgárt - határközeli síélmények az Alacsony-Tátrában

2020.01.30.
Ha nem szeretnél sokat utazni, de mégis megcsodálnád a Tátra vonulatait, és eltöltenél pár kalandos téli napot Szlovákiában, Telgárt barátságos kis síterepe szuper választás! Kék, piros és fekete pályák, sífutópályák, szánkópálya, gyermekeknek szervezett programok, sőt mi több: esti síelés is vár a Királyhely (Kralova Hol'a) lábánál!

Szlovákia: az időjárás miatt lassan indul a síszezon

2019.12.22. Bata Attila
Aki követi a környező országok időjárását, azt nem éri meglepetésként, hogy még nem igazán télies körülmények uralkodnak a síterepeken. Szlovákiában is lassan indul be az idei szezon.

Fedezd fel Kelet-Szlovákia tömegmentes síterepeit!

2019.12.16. síelők.hu
A Kassa környékén fekvő síközpontok talán kevésbé ismertek, ezen próbálunk változtatni. A síelőkön kívül más téli sportok kedvelői is megtalálják a számításukat – lehet korcsolyázni, szánkózni, sítúrázni vagy aki tapasztalt mászóként az adrenalindús élményeket kedveli – akár jeget is mászhat a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park befagyott vízesésein.

Donovaly, Tátra és társai: beindultak a hóágyúk Szlovákiában

2019.12.02. Bata Attila
Késésben vannak a szlovák síterepek az előző szezonokhoz képest. A nyitásra még várni kell, de végre már tartósan is tudták használni a hóágyúkat.

Szlovákia: több síterep nyílik meg a hétvégére

2018.12.15. Bata Attila
Bár az idén kissé lassabban indul be a szezon, mint tavaly, de a hétvégén már közel 15 síterepen lehet síelni északi szomszédunknál.

Szlovákia: hidegrekord, már hat síterep üzemel

2017.12.03. Bata Attila
Csütörtökön Szlovákiában is szépen havazott. Érdekesség, hogy nemcsak a hegyekben, hanem az alacsonyabb részeken is. A már két héttel ezelőtt is síelhető Vrátna mellé most újabb öt síközpont csatlakozott. Marad a hideg időjárás, a hóágyúk dolgoznak, a következő hétvégén újabb terepek nyitnak.

Dedinky: még el sem kezdődött az idei szezon

2010.01.28. Bata Attila
Ritka rossz szezon feléhez közelednek a Szlovák Paradicsomban található Dedinky (Imrikfalva) síterepén. Lassan már véget ér a január is, de a helyi sípályán eddig még nem lehetett síelni. Elmaradnak a vendégek, érthetően bosszúsak a helyi szállásadók, vendéglősök és az idegenforgalomból élők.

Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
Utasbiztosítás kalkulátor
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.