Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szerezd be álmaid Helly Hansen kabátját és élvezd az ingyen csúszást!

2019.12.10. (x) szponzorált cikk

A szezon első hóesése sokunk számára jóval többet jelent a télikabát felvételénél, hiszen ilyenkor ismét kedvünkre száguldhatunk a havon, miközben a közeli és távoli hegyeket egyaránt felfedezhetjük. Kedvenc téli sportunk űzése közben szeretjük megélni a pillanatot és úgy érezni, hogy igazán élünk, ez pedig szorosan összekapcsolódik a Helly Hansen alapfilozófiájával is.
Síelj ingyen a Helly Hansennel a 2019/20-as szezonban is!
Érdemes most beszereznünk álmaink síkabátját vagy nadrágját, ugyanis annak érdekében, hogy megtapasztalhassuk ezt az életérzést, a norvég márka egy napos ingyen síbérlettel kedveskedik nekünk, amelyet Chamonix-tól egészen Mátraszentistvánig több mint 50 síterepen beválthatunk.

A 2019-es síkollekció minden kabátja és nadrágja Ski Free címkét rejt magában, tehát az emlékezetes síélményhez nem is kell mást tennünk, mint megvásárolni a régóta áhított darabot, online érvényesíteni a címkéjét, majd pedig a világszerte több mint 50 prémium síterep közül kiválasztani a kedvencünket. Akár az itthoni Kékestető Sícentrumot vagy a mátraszentistváni Síparkot fedeznénk fel, akár a franciaországi Chamonix, esetleg az amerikai Aspen felé vennénk az irányt, a számos partner síterep közül garantáltan találhatunk kedvünkre valót.
A norvég Helly Hansen egészen 1877 óta nyújt professzionális, úttörő technológiai megoldásokat a síruházati szegmensben, ezzel lehetővé téve a havas tájak rajongóinak, hogy a hegyen is szárazon maradva és megfelelő komfortérzetben nyújthassák a legjobb formájukat. A 2019-es téli kollekció újdonsága, hogy a síkabátokba ezúttal a Primaloft®-tal együttműködésben fejlesztett LIFALOFT™ bélés kerül, amelyek ezáltal könnyebbek, ugyanakkor melegebb érzetet biztosítanak, sőt, mozgásunkat sem nehezítik. A lehető legkényelmesebb viseletet nyújtják, akár a frissen letolt pályán síelünk, akár az extrémebb körülmények közötti terepsízést kedveljük.

A különleges bélés nyújtotta előnyök a letisztult külsejű, férfi Alpha LIFALOFT™ kabátban öltenek testet, amely egy vastag pufikabát melegségét nyújtja, az ezzel járó súly és tömeg nélkül. A női W Motionista LIFALOFT™ kabát szintén ideális viselet, hiszen teljesen hőszigetelt, vízálló és légáteresztő, lehetővé téve, hogy a maximumot nyújthassuk benne. Mindkét technikai kabátra igaz, hogy melegség tekintetében nem ismernek kompromisszumot, az aerogél béléssel ellátott Life Pocket+™ pedig fagyos időjárás esetén is meghosszabbítja elektromos eszközeink akkumulátorának működési idejét.
A Ski Free programról további információt a https://www.hellyhansen.com/skifree/ oldalon találhatunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.