Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Helly Hansen testhőtérképpel készült aláöltözői

a tudományt és a dizájnt ötvözik

2019.11.14. (x) szponzorált cikk

Egy aláöltöző, amelyben nem fázunk, búcsút mondhatunk a kellemetlen izzadtságnak, ugyanakkor egyaránt kényelmes és stílusos? Mindez lehetséges, a Helly Hansen ugyanis idén télen bemutatja új, innovatív fejlesztését, az egyedülálló testhőtérkép alkalmazásával készült H1 Pro technikai aláöltöző kollekciót.
Az úttörő ruhadarab a 140 éves múltra visszatekintő norvég márka, valamint Dr. Danny Longman, a Cambridge-i Egyetem kutatójának együttműködéséből született, aki több éven keresztül vizsgálta az emberi testhőt, illetve testünk változó körülményekhez való alkalmazkodását. Az új aláöltöző kollekció különlegessége, hogy ergonomikus kialakítása során a meleg és hideg testhőpontokra került a hangsúly, ezzel biztosítva a megfelelő melegséget, nedvességelvezetést, illetve hőkibocsátást azokon a területeken, ahol a téli, magas intenzitású tevékenységek végzése közben erre leginkább szükség van.

"Az együttműködés lehetővé tette számomra, hogy olyan kézzelfogható termékek megalkotásában vegyek részt, amelyek hátterében többévnyi tudományos kutatómunka áll, ráadásul kiváló tanulási lehetőséget is nyújtott, ugyanis a fejlesztés során a Helly Hansen nagykövetei és hivatásos síelői" - mint Denny Risvoll, Aurelien Ducroz és Kaylin Richardson - révén a gyakorlatban is tesztelhettük az elméleteinket" - mondta Dr. Longman.
Az új H1 Pro aláöltöző a Helly Hansen szabadalmazott Lifa® szöveteit – Lifa®, Lifa® Active és Lifa® Merino – vegyíti. A 100% merinói gyapjúból álló Lifa® Merino éppen azokon a testrészeken nyújt kellő melegséget, ahol erre a leginkább szükség van, mint például felső hátrészünkön, mellkasunkon és nyakunkon. Ezzel szemben a vékonyabb Lifa® és a Lifa® Active szövet olyan területeket fed le, ahol általában a leginkább izzadunk – többek között a hónalj és a hátgerinc mentén –, így fontos, hogy a nedvességet a lehető leggyorsabban eltávolítsa a bőr felszínéről. A lézervágott lyukak még nagyobb légáteresztést biztosítanak, ezzel segítve a testhő szükséges kibocsátását. A H1 Pro kollekció részeként, a H1 Pro Lifa® Seamless ½ Zip varrásmentes kialakításával optimális kényelmet és teljesítményt nyújt, míg a H1 Pro Lifa® ½ Zip jól illeszkedő kapucnival és praktikus hüvelykujjkivágással rendelkezik. Mindkét aláöltöző elérhető női és férfi változatban, sőt, egyedi nadrággal is kiegészülnek.

A kollekcióról bővebben itt olvashatunk: https://www.hellyhansen.com/shop/pages/base-layer/h1pro
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.