Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Február 10-én lesz a HEAD Kupa gyerekverseny Donovalyban

2023.12.06. 2024.02.04. sielok.hu | frissítve: 2024.02.04.

A szervezők elsősorban azokat a csemetéket várják, aki családban vagy síiskolában síelnek, a leigazolt versenyzők továbbra sem rajtolhatnak. A rendezvény népszerűségét szemléletesen bizonyítja, hogy 31 esztendő alatt közel 10 ezer gyermek rajtolt el.
Fotó: Skioutlet.hu
Fotó: Skioutlet.hu
2023. október 25-én a Szlovák Intézetben tartott sajtótájékoztatón hirdették meg az országos amatőr gyerekversenyt, mely az idén HEAD Kupa nevet viseli. A helyszín 2024 februárjában újra Donovaly, a népszerű szlovákiai síterep.

Igazán jó hír, hogy a verseny napjára szóló Donovaly napi síbérletárak maradtak tavalyi áron (nevezettek részére: 10 euró, szülőknek 20 euró) és a nevezési díj összege is maradt az előző évi!

Minden résztvevő névre szóló oklevelet és díjat is kap! Összesen: 26 kupa és 78 érem, 78 dobogós hely. A 2024-es versenyre a hóágyúkat gyártó Technoalpin cég is ajánlott fel ajándékokat.
A Technoalpin cég által felajánlott ajándékok
A Technoalpin cég által felajánlott ajándékok
Minden rajtoló (max. 250 fő) egy vákumos termoszt vehet át. Az első helyezettek (26 fő) ezen felül, egy darab TechnoAlpin sísapkát, illetve egy darab TechnoAlpin buff sálat is kap. A második helyezettek (26 fő) pedig TechnoAlpin sísapkát, a harmadik helyezettek (26 fő) TechnoAlpin buff sálat vehet át.

A bajnokság eddig Ausztriában 14, Magyarországon 7 alkalommal került megrendezésre. Donovaly már 11. alkalommal lesz házigazda – mondta el Sonja Jelinkova, a Szlovák Turisztikai Képviselet budapesti igazgatója a budapesti sajtótájékoztatón.

A versenykiírás innen letölthető.

A nevezési lap itt elérhető.
A 2023. februárjában rendezett verseny összefoglalója
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ FÓRUMOK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.