Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Mátrában rendezték a XVII. Országos Amatőr Gyermekversenyt

2009.01.06. 2009.01.27. | frissítve: 2009.01.27.

A XVII. Országos Amatőr Gyermek Síbajnokságot idén SKIOUTLET Kupa néven Mátraszentistvánon rendezték meg. A verseny időpontja - 2009. január 25 - egybeesett a Nemzetközi Síoktatók Kongresszusának nyitónapjával. Csodálatos napsütés és igazi alpesi várta vasárnap a Síparkba érkezőket!
A hét közepén még a tavaszias felmelegedés és a havas lejtőket kíméletlenül áztató eső miatt csüggedtek a hazai síelők. Égtek a telefonvonalak a skioutlet.hu üzletében ahol minden nevezőnek azt mondták, hogy bármi történik is, a Kupát mindenképp megrendezik. Ahány meteorológus annyiféle előrejelzés volt a hétvégére, de azt senki nem merte jósolni, hogy egész nap zavartalan napsütés várja majd a Mátrába érkező családokat. Óriási szerencse, hogy így történt. Ideális nulla fok körüli hőmérsékletben, tiszta napos időben, kiválóan előkészített havon zajlott le a legnagyobb hazai amatőr gyermekverseny, melyre majd mind a 180 nevező el is jött családdal, szurkolókkal együtt. A jó hangulatot fokozta az IVSI kongresszus alkalmából rendezett látványos színes program. Tudósítottak az eseményről a legnagyobb tévétársaságok (MTV, TV2 és RTL Klub is). Gratulálunk minden résztvevőnek és a szervezőknek is! Az eredményeket már meg lehet tekinteni a www.skioutlet.hu oldalon.

VERSENYKIÍRÁS

A verseny célja: Versengés biztosítása azon gyermekek részére is, akik még nem indulnak rendszeresen a hivatalos versenyeken, de már élvezik a versengést.

A versenyen részt vehet: Minden magyar állampolgárságú gyermek, aki nem szerepel a Magyar Síszövetség 2008/09. évi rangsorában. (Rangsor: www.skihungary.hu oldalon megtalálható.)
Versenynem: egyfutamos óriás-műlesiklás.
Versenyszabályok: Minden egyes kaput meg kell kerülni. A kapuk egyesével kerülnek kitűzésre, az érthetőség érdekében.
A versenyen óvásnak helye nincs. Időmérés: Elektromos fotócellával.

Értékelés: Korosztályonként és nemenként, minden év egy kategória: 1993-2004. Összesen így 12+12 korosztály! Eredményhirdetés: 15 órától.

Díjazás: Minden rajtoló névre szóló oklevelet, a dobogósok érmet (72 db), az első helyezettek kupát kapnak (24 db).
Minden rajtoló gyermek tombolán vesz részt, értékes nyereményekkel.
A tombolához a sielok.hu 80 db 8.000 Ft értékű Romantik Skiregion ausztriai síjegy utalványt ajánlott fel a versenyen részt vevő gyerekeknek 640.000 Ft összértékben!

Nevezés: Személyesen a skioutlet.hu üzletben, Bp. 1027 Margit krt. 46. vagy faxon: (06 1) 214-7985.
Nevezési díj: 2000,- Ft (személyesen üzletünkben, vagy rózsaszín postai utalványon)
Nevezési határidő: Január 23. 18 óra
A rendező (Lavina-Sport Kft.) az időpont/helyszín változtatási jogát fenntartja.

A versenyen előforduló balesetekért a rendezők felelősséget nem vállalnak! Bukósisak és biztosítás ajánlott.

Versenyünk napján lesz a Nemzetközi Síoktatók Kongresszusának nyitónapja, sok látványos programmal, ezért arra számítani kell, hogy a liftnél időnként hosszabb sorok is lehetnek.

További részletes információk honlapunkon, a híreink címszó alatt megtalálhatók, vagy telefonon a 06-1-214-7985 számon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.