Menü ≡

Amatőr gyermekverseny hétvégén a Mátrában

2009.01.20. | Szerző: Bata Attila
Amatőr gyermekverseny hétvégén a Mátrában Immáron tizenhetedik alkalommal rendezik meg a hazai síélet legrangosabb amatőr gyermek síversenyét, ahol csak egy cél lebeg a szervezők előtt: az összes induló gyermek érezze jól magát, lehetőleg mindenki nyerjen valamit, érmet, oklevelet, vagy akár a tombolán legyen sikerélménye.
h i r d e t é s
2008. január 25-én, vasárnap, visszatér a kupa Magyarországra, ezúttal SKIOUTLET kupa néven. Az elmúlt években a kupát számos nagylelkű szponzor segítségével különböző síközpontokban rendezték meg, igazából csak egy dolog nem változott a háttérben, Fehér Gyula szervező és lelkes csapata.

Az idei versenyt a mátraszentistváni Síparkban tartják meg, egyfutamos óriás-műlesiklást, amelyen minden 1993-2004 között született amatőr gyermek rajthoz állhat, pontosabban azok, akik nem szerepelnek a síszövetség 2008/2009-es rangsorában.

Szokás szerint a versenyt követő eredményhirdetés legalább olyan hosszú lesz, mint a verseny, hiszen a tizenkét korosztály fiú és lány versenyzői között összesen 72 érmet osztanak ki, a nyertesek kupát kapnak, az összes résztvevő pedig oklevelet. A rajthoz állt gyerekek között tombolasorsolást tartanak, ahol értékes nyeremények várnak gazdára, többek között a sielok.hu síportál által felajánlott 80 darab síutalvány az ausztriai Romantik sírégióba. A kioasztásra váró utalványok összértéke 640.000 forint.

A versenyt a Nemzetközi Síoktatók Kongresszusának nyitónapján rendezik meg, a nevezési határidő január 23-án, pénteken jár le. További részletes információ a wwww.skioutlet.hu oldalon található, vagy telefonon a (1) 214-7985 számon kérhető.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó szaküzletek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »