Menü ≡

Bérelj síszimulátort és készülj otthon a síszezonra!

2020.11.17. | Frissítve: 2020.12.14. | Szerző: sielok.hu
Szeretnél a saját otthonodban edzeni, állóképességed fejleszteni? A síszezonra felkészülni? Esetleg bepótolni a járványhelyzet miatt elmaradt síelést? Bérelj magadnak síszimulátor edzőgépet! Idén ősszel online edzésekkel hozhatod magad formába!
A síelésre való felkészülés legtökéletesebb formája, ha pontosan a síelés közben végzett mozgást imitáljuk. Ehhez nyújt segítséget a Pro Ski-Simulator, mellyel kezdők és haladók egyaránt gyakorolhatnak. A készülék most otthoni használatra is bérelhető. Lakásban vagy fedett teraszon tökéletes helye lesz, naponta tudsz rajta edzeni. Novembertől online órák is elérhetők lesznek, melyek segítségével még célirányossabbá válik a tréning.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A Pro Ski-Simulator a kezdőknek segítséget nyújt a megfelelő sítechnika elsajátításához, a haladók pedig fejleszthetik vele a stílusukat, korrigálhatják a tartásukat - elősegítve ezzel a biztonságosabb és élvezetesebb síelést. Az edzőgépet tapasztalt síelők fejlesztették és tökéletesítették. A Pro Ski-Simulator segít a mozgástechnika elsajátítása mellett a koordináció és az állóképesség fejlesztésében is. Használatával képesek leszünk a megfelelő testhelyzet, illetve az egyensúly megtalálására is.

NEM CSAK SÍELŐKNEK!
A gép nem csak a sítudást fejleszti, hanem az általános erőnlétet is.
A PRO SKI-SIMULATOR 2020. november 1-től otthoni használatra bérelhető!
Bérleti díj: 25.000 Ft + áfa / hónap

Hosszabb bérleti időre kedvezmény: 2 hónapra 23.000 Ft/hó, 3 hónapra 22.000 Ft/hó
Házhoz szállítás megoldható, távolságtól függően a szállítási díj megegyezés tárgya.
Érdeklődni lehet emailben vagy telefonon: +36 30 756-9003
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »