Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Cash4Tricks - minden ugrás számít

2018.09.11.

Az elnevezése tulajdonképpen mindent elmond: aki tud valamilyen jó trükköt, az kereshet vele egy kis készpénzt. A Cash4Tricks akció már az elmúlt téli szezonban is turnézott a Ski amadé snowparkjai között. Mégpedig hatalmas sikerrel.
Az ötlet: mindegy, hogy mennyire jó valaki a snowparkban, tulajdonképpen az elszántság és a szórakozás a lényeg. A turné alkalmával pedig tényleg bárki részt vehet a versenyben, ugrathat, szaltózhat és korláton csúszhat. Két profi zsűritag értékeli az ugrásokat és trükköket. Természetesen egy moderátor sem hiányozhat, aki hangszórók segítségével élőben kommentálja a pályán történteket. A lényeg: akinek van bátorsága és sikerül megcsinálnia a trükkjét, az kereshet egy kis készpénzt. Öt euró jár minden ugrásért és trükkért, amelyet a zsűri klassznak talál.
"A gyerekek és mi a zsűriben egész télen át nagyon jól szórakoztunk. Egyesek a turné minden állomására eljöttek és folyamatosan javult a teljesítményük. Lenyűgöző! Néhányan pedig egészen jól kerestek a trükkökkel: tudok olyan gyermekekről, akik a megnyert pénzt egyből egy új sífelszerelésbe fektették. Ez is szuper dolog." – meséli Josh Absenger, az egyik zsűritag.
"Láttunk néhány nagyon jó trükköt és jó néhány ígéretes tehetséget, de természetesen nemcsak a legjobbak kaptak pénzt. Mindig figyelembe vettük az adott versenyző tudásszintjét." Az új téli szezont és az új Cash4Tricks turnét tehát a zsűritagok legalább annyira várják már, mint a fiatal snowboardosok és freestylerek.
SAVE THE DATE!:
2019-ben a Ski amadé Cash4Tricks-Tour januártól márciusig havonta két alkalommal kerül megrendezésre, minden egyes alkalommal a Ski amadé egy másik snowparkjában:
  • a Flachauwinklben található Absolut Parkban,
  • a schladmingi Planai Superparkban,
  • a Gastein Snowparkban,
  • az Alpendorf Snowparkban,
  • a Großarltal Snowparkban
  • vagy a Mühlbach am Hochkönigben található Blue Tomatoe Kings Parkban.
További információk és részletek, adatok a turnéról: skiamade.com/cash4tricks
#rideskiamade #cash4tricks
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Landhaus Amadeus csillagcsillagcsillagcsillag
Kiváló családi szállás apartmanokkkal és kétágyas szobákkal néhány km-re Schladmingtól, síbusszal a közelben. Wellness: szauna, infravörös kabin, tepidárium, fitnesz.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Berghof Mitterberg csillagcsillagcsillag
A Schladming-Dachstein régióban a hegyek között megbújva található a Mitterbergen, Gröbming mellett a Hotel Berghof családi szálloda. A hoteltől busszal és akár autóval is könnyedén elérhetők a közeli sípályák: Stoderzinken 3 km, Schladming 4 hegy 10 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.