Menü ≡

Cash4Tricks - minden ugrás számít

2018.09.11.
Az elnevezése tulajdonképpen mindent elmond: aki tud valamilyen jó trükköt, az kereshet vele egy kis készpénzt. A Cash4Tricks akció már az elmúlt téli szezonban is turnézott a Ski amadé snowparkjai között. Mégpedig hatalmas sikerrel.
h i r d e t é s
Az ötlet: mindegy, hogy mennyire jó valaki a snowparkban, tulajdonképpen az elszántság és a szórakozás a lényeg. A turné alkalmával pedig tényleg bárki részt vehet a versenyben, ugrathat, szaltózhat és korláton csúszhat. Két profi zsűritag értékeli az ugrásokat és trükköket. Természetesen egy moderátor sem hiányozhat, aki hangszórók segítségével élőben kommentálja a pályán történteket. A lényeg: akinek van bátorsága és sikerül megcsinálnia a trükkjét, az kereshet egy kis készpénzt. Öt euró jár minden ugrásért és trükkért, amelyet a zsűri klassznak talál.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
"A gyerekek és mi a zsűriben egész télen át nagyon jól szórakoztunk. Egyesek a turné minden állomására eljöttek és folyamatosan javult a teljesítményük. Lenyűgöző! Néhányan pedig egészen jól kerestek a trükkökkel: tudok olyan gyermekekről, akik a megnyert pénzt egyből egy új sífelszerelésbe fektették. Ez is szuper dolog." – meséli Josh Absenger, az egyik zsűritag.
"Láttunk néhány nagyon jó trükköt és jó néhány ígéretes tehetséget, de természetesen nemcsak a legjobbak kaptak pénzt. Mindig figyelembe vettük az adott versenyző tudásszintjét." Az új téli szezont és az új Cash4Tricks turnét tehát a zsűritagok legalább annyira várják már, mint a fiatal snowboardosok és freestylerek.
SAVE THE DATE!:
2019-ben a Ski amadé Cash4Tricks-Tour januártól márciusig havonta két alkalommal kerül megrendezésre, minden egyes alkalommal a Ski amadé egy másik snowparkjában:
  • a Flachauwinklben található Absolut Parkban,
  • a schladmingi Planai Superparkban,
  • a Gastein Snowparkban,
  • az Alpendorf Snowparkban,
  • a Großarltal Snowparkban
  • vagy a Mühlbach am Hochkönigben található Blue Tomatoe Kings Parkban.
További információk és részletek, adatok a turnéról: www.skiamade.com/ride .
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »