Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Magyar induló a legnagyobb freeski versenyen

Freeski European Open - Laax, 2009. március 17-21.

2009.03.17. | Szerző: Gémesi Jóka
Magyar induló a legnagyobb freeski versenyen A reto roman nyelvterület egyik ősi gócpontján a svájci LAAX, Crap Sogn Gion 2200 méter magas csúcsánál épült fel a legnagyobb freestyle versenyeknek helyszínt adó Snow Park. A saját föld alatti bárral kiépített 5 m oldalfalú félcső évek óta a Burton European Open, a Brits Bajnokság és a Freeski European Open helyszíne.
h i r d e t é s
A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő és méltán legrangosabb 50.000 dollár díjazású versenyen idén 22. országként Magyarország is képviselteti magát Trso Lukacs aka Legoval. Lego a hétvégi muraui snowboard bajnokságon slope styleban arany és big airben ezüst érmet hozott el, tini rajongói és a szülei nagy örömére. Az elmúlt szezonban Lego big air corkokra és sok-sok csúszásra koncentrált, számos versenyen és jamen. A következő etap LAAX és a 220 selejtezőre váró indulóval együtt megtudjuk mire jut a magyar atléta egy erős nemzetközi mezőnyben.
A Slope Style pályába ilyenkor méretes meglepetés elemeket építenek a freeski versenyre, mint pl. iskolabuszt slyde boxnak. A railek és elemek helyett inkább a kicker sorozatokból kilőtt nagy ugrások dominálnak, legalább 1080-as fordulatokkal. A méretek érzékeltetésére, pl. a magyar snowboard versenyeken elérhető 4 méteres flat ugratókba épített hó mennyisége, majdnem kitenne egy kidobót itt. A program kedden indult, szerdán selejtezőkkel folytatódik és csütörtökön és pénteken megtudjuk kik viszik a legnagyobb pénzdíjakat slope styleban és félcsőben. Bővebb infó: www.orageeuropeanopen.com
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 25 vendég és 0 regisztrált felhasználó látogatja.