Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nassfeld információs irodát nyitott Magyarországon

2005.09.22. sielok.hu

Karintia legnagyobb és legmodernebb sírégiója - a Nassfeld Skiarena megnyitja magyarországi információs irodáját a szakma és a nagyközönség számára. Mivel a karintiai Nassfeld régió és környéke köztudottan csúcs minőségű síterület, így évtizedek óta népszerű a síelni vágyó turisták és sportolók körében.
A Millenium Expressz felvonó hegyállomása Nassfelden
A Millenium Expressz felvonó hegyállomása Nassfelden
Az a 2005/06-os téli szezon kezdete előtt Nassfeld és környéke turisztikai irodája, a Karnische Incoming Gesellschaft még idejében megváltoztatta álláspontját. Annak ellenére, hogy Nassfeld továbbra is közkedvelt desztinációja a szomszédos országok téli sportokat kedvelő turistáinak, a helyiek most mégis újabb piacot szeretnének megnyerni régiójuk számára. Így került érdeklődésük középpontjába Magyarország. Ebben az évben számtalan panzió és apartman készül a magyar síelők és turisták fogadására Karintiában, Nassfeldben, ahol 30 sílift, 110 km hóbiztos sípálya éjszakai lesiklópályával illetve gazdag kiegészítő programajánlatok (sí-partykkal, kupákkal) várják a vendégeket.

A Nassfeld Ski Arena pályáján üzemel a Millenium Express sífelvonó, amellyel a síelők a hegycsúcsra, az állandó hó birodalmába mintegy 16 perc alatt juthatnak fel. A sípálya 30 sífelvonóval rendelkezik, melyekkel mintegy 40 000 ember juthat fel kényelmesen a sípályára 1 óra leforgása alatt. A sípályához 5 kabinos lift, 3 darab hat személyes beülős felvonó, 4 darab négyszemélyes beülős felvonó és 18 csákányos lift tartozik, amelyekkel mintegy 1500 m magasan 110 km pálya síelhető be.

Karintia legnagyobb és legmodernebb Skiarenája nem csak a havon siklóknak biztosít kikapcsolódási lehetőséget, hiszen itt található egy 56 km hosszú téli túraút, öt kivilágított szuper-szánkópálya illetve Európa legnagyobb természetes korcsolyapályája is a Weissen-tavon. A gyerekek számára magyar nyelvű síoktatás kérhető, ezen kívül hóember-építőversenyeken és veszélytelen szánkópályákon élvezhetik a telet. Ide várja az érdeklődőket a különleges jéggolf-pálya is, ahol a jeges terepen bárki kipróbálhatja a golfozást és bajnokságot is rendeznek.

Ebben az évben, hogy segítsék a téli utaztatással foglalkozó magyar szakemberek munkáját, a karintiai Karnische Incoming Gesellschaft és a Nassfeld Skiarena létrehozta magyarországi információs irodáját, amelynek célja, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban kapjanak információkat a magyar utazási irodák a Karintiai Alpok régióiról - a Nassfeld Skiarenáról, a hozzátartozó Kötschach-Mauthen, Weissensee, Weissbriach sípáyákról és Nassfeld környékéről (Weissensee, Gailtal, Lesachtal).

Az információs iroda célja, hogy ne csupán a szakma által idáig ismert egy-néhány szállás szolgáltatásai jussanak el Magyarországra, hanem a kisebb, de megfizethetőbb, magukat nehezen képviseltetni tudó panziók, apartmanok, családi szállodák is foglalhatók legyenek itthon, melyek a magyar utazási igényeknek felelnek meg. . A Budapesten működő Nassfeld és környéke információs iroda a Karnische Incoming Gesellschaft projektjének nem egyetlen része. Az információs iroda tevékenységét hamarosan kibővíti és a magyarországi síutakat szervező irodák munkáját megkönnyítve magyar nyelvű információs katalógus megjelenését, illetve egy magyar nyelvű honlap elkészítését tervezi. A honlap on-line katalógusként a szállásokat magyar nyelven tartalmazza majd, így könnyítve a kiutaztatók munkáját

A magyarországi információs iroda működtetője a szakma által korábban egy neves osztrák utazásszervező cég képviselőjeként megismert Lukács Gábor, aki elmondta: "sokak számára a Nassfeld Skiarena és környéke csúcsminőségű sípályájái-szállásai nehezen foglalhatók voltak. Az információs irodát azért hoztuk létre, hogy a továbbiakban magyar partnereinknek egy telefonba, vagy csak egy e-mailbe kerüljön a szállás foglalása, és mindez belföldi hívás díján."

Az idén a Nassfeld Skiarenába illetve Nassfeld környékére látogatókat sok izgalmas rendezvény várja, amelyekről később részletesen beszámolunk.

Az információs iroda elérhetőségei, valamint az iroda vezetője:

A Nassfeld információs iroda elérhetősége:
E-mail: magyar@nassfeld.at

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Landhof zum Waidegger Wirt csillagcsillagcsillag
Igényesen felújított, osztrák családi hotel Karintiában, 5,5 kilométerre Nassfeldtől, ahova a ház elől induló ingyenes síbusszal is eljuthatnak a vendégek. 2-4 ágyas szobák, félpanziós ellátás, étterem, bár, játszószoba és szaunarészleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Falkensteiner Hotel Carinzia csillagcsillagcsillagcsillag
Az exkluzív pályaszállás Nassfelden, a Millennium Express felvonó mellett fekszik. 2.400 m2-es Acquapura SPA wellness részlege, kulináris finomságai kiemelkedően komfortossá teszik pihenésünket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tröpolach apartmanok
Apartmanok széles választékban az 1 ágyastól kezdve egészen a 8 fősekig mindössze 300 méterre a nassfeldi Millennium-Express kabinos lifttől! Ellátás: önellátás.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.