Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Minden pálya hóágyúzható lesz a Mölltal gleccseren

2005.09.30. Bata Attila

Karintia egyetlen gleccser síparadicsomában az idén egy 150.000 köbméter befogadóképességű víztározót építenek 2800 m magasságban, az Eissee panorámaétterem mellé. Így 2005 szeptemberétől megvalósul a már néhány éve dédelgetett álom, azaz az egész gleccsert lehet így hóágyúzni. Ez egész Európában egyedülálló, hiszen Mölltalon kívül egyetlenegy gleccser sem mondhatja el magáról, hogy az összes pályát technikai hóval is be tudja fedni.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Alpenblick Panzió
Hangulatos, kényelmes, családbarát panzió és apartmanház a gleccser sífelvonójától csupán 7 km-re, Flattach városkában. Az ingyenes síbusz megállója a háztól 70 méterre áll meg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenhotel Badmeister csillagcsillagcsillag
Az Alpenhotel Badmesister a mölltali síterephez legközelebbi szálloda. Kellemes környezetben, nagy parkkal, félpanziós ellátással és számos wellness szolgáltatással (panorámaszauna, finn szauna, gőzfürdő, relax szoba) várja vendégeit!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Kärntnerhof csillagcsillagcsillag
Mallnitz központjában helyezkedik el a 3 csillagos Hotel Kärntnerhof, melynek felújított 2-4 ágyas hotelszobái és 2-10 személyes apartmanjai kényelmes szálláshelyet kínálnak. Ingyenes szauna és infrakabin használat!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.