Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

II. Naturelle Freeride Verseny és Tour

2005.11.17. sielok.hu

II. Naturelle Freeride  Verseny és Tour Az álmunk az volt, hogy a magyar sí és snowboard sport szerelmeseinek egy kis hányadát láthassuk pályán kívül csúszni egy hivatalos verseny keretében. Az elmúlt évben álmunk realizálódott az I. Naturelle Freeride Verseny és Touron.
Versenyünket óriási érdeklődés követte, sikerült egy újabb színfolttal gazdagítani a magyar téli sportpalettát. Idén újra megrendezzük a versenyt. Ezúttal még többen leszünk, nagyobb bulikat szervezünk Nektek és a nyeremények is értékesebbnek ígérkeznek. Ha szeretnél egy hetet veled hasonló érdeklődésű riderekkel eltölteni, a Dél-Francia Alpok legnagyobb kihívást jelentő sírégióit bejárva, egy óriási Jones Szelektívhallás party keretében, akkor vegyél részt a II. Naturelle Freeride Versenyen és Touron.

Az egy hetes program alatt végigjárjuk a dél- francia Alpok legjelentősebb sírégióit (Briancon, La Grave, Les 2 Alpes, Alpe d'Huez, Montgenevre). Szervezett keretek között a legnagyobb biztonságban csúszunk, kizárólag pályán kívül. Aki idáig csak a pályán érezte magát otthon, az lehetőséget kap arra, hogy elsajátítsa ennek a csodálatos világnak a szabályait.

Minden résztvevő igényes apartmanban, egymáshoz közel lesz elszállásolva. Esténként a nyitott melegvizes medencében áztathatjátok fáradt izmaitokat. Ráadásként Atomic sí és Burton snowboardokat tesztelhettek, a garantált jó hangulatért a Red Bull zenejárgánya a felelős, az élmények rögzítéséről pedig az Extreme Digital fog gondoskodni.

A rendezvény időpontja: 2006. január 28-február 4.
Jelentkezés és további információ: www.naturelle.hu

A szervezőbizottság

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.