Menü ≡

II. Naturelle Freeride Verseny és Tour

2005.11.17. | Szerző: sielok.hu
II. Naturelle Freeride  Verseny és Tour Az álmunk az volt, hogy a magyar sí és snowboard sport szerelmeseinek egy kis hányadát láthassuk pályán kívül csúszni egy hivatalos verseny keretében. Az elmúlt évben álmunk realizálódott az I. Naturelle Freeride Verseny és Touron.
h i r d e t é s
Versenyünket óriási érdeklődés követte, sikerült egy újabb színfolttal gazdagítani a magyar téli sportpalettát. Idén újra megrendezzük a versenyt. Ezúttal még többen leszünk, nagyobb bulikat szervezünk Nektek és a nyeremények is értékesebbnek ígérkeznek. Ha szeretnél egy hetet veled hasonló érdeklődésű riderekkel eltölteni, a Dél-Francia Alpok legnagyobb kihívást jelentő sírégióit bejárva, egy óriási Jones Szelektívhallás party keretében, akkor vegyél részt a II. Naturelle Freeride Versenyen és Touron.

Az egy hetes program alatt végigjárjuk a dél- francia Alpok legjelentősebb sírégióit (Briancon, La Grave, Les 2 Alpes, Alpe d'Huez, Montgenevre). Szervezett keretek között a legnagyobb biztonságban csúszunk, kizárólag pályán kívül. Aki idáig csak a pályán érezte magát otthon, az lehetőséget kap arra, hogy elsajátítsa ennek a csodálatos világnak a szabályait.

Minden résztvevő igényes apartmanban, egymáshoz közel lesz elszállásolva. Esténként a nyitott melegvizes medencében áztathatjátok fáradt izmaitokat. Ráadásként Atomic sí és Burton snowboardokat tesztelhettek, a garantált jó hangulatért a Red Bull zenejárgánya a felelős, az élmények rögzítéséről pedig az Extreme Digital fog gondoskodni.

A rendezvény időpontja: 2006. január 28-február 4.
Jelentkezés és további információ: www.naturelle.hu

A szervezőbizottság

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »