Menü ≡

18 hónappal balesete után elhunyt a holland herceg

2013.08.12. | Szerző: Bata Attila
2012. február 17-én sodorta el egy lavina Johan Friso holland herceget az ausztriai Lech síterepén. A herceg túl sok időt töltött a hó fogságában és a baleset következtében súlyos agykárosodást szenvedett. A BBC közleménye szerint a herceg hétfő reggel hunyt el Hollandiában.
h i r d e t é s
Ahogy mi is beszámoltunk róla annak idején, Johan Friso herceg 2012 februárjában a holland királyi család tradicionális üdülőhelyén, a vorarlbergi Lech-Zürs síterepén töltötte szabadságát és az egyik síoktató barátjával pályán kívüli síelésre indult. Mindkettőjüket lavina sodorta el, a barátja kisebb sérülésekkel megúszta, de a herceget csak késve találták meg, és súlyos agykárosodást szenvedett.

Összeállítás a hercegről és családjáról
A kómába esett herceget először Innsbruckban, majd később lakóhelyén Londonban ápolták. Hosszú londoni kezelés után az előző hónapban szállították haza Hollandiába. Az utóbbi napokban komoly komplikációk léptek fel. Felesége, Marabel, aki éppen vasárnap töltötte be a 45. születésnapját, tegnap az egész napját a herceg kórházi ágya mellett töltötte.
2013.08.13. 20:29:43 cannibale
Sajnálatos.Nyugodjon békében.
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »