Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egy síelő 20 ezer dollárt felejtett a sílift kabinjában

2020.01.14. Bata Attila

Sokan vagyunk úgy, hogy jól jön egy kis zsebpénz a síelésnél, és a hüttézés sem 2 euró mostanában. Van, aki kicsit jobban rászámol a költségekre. Egy kínai síelő a hátizsákját és benne 20 ezer dollárt hagyott el egy svájci sílift kabinjában.
Laax síterepe
Laax síterepe
Látni kellett volna a svájci Flims Laax Falera síterep liftes segítőjének az arcát, amikor 20 ezer dollárt (kb. 6 millió forintot) talált egy kabinban hagyott hátizsákban. A 32 éves alkalmazott a szokásoknak megfelelően az üres kabinokat ellenőrizte, amikor rátalált a kabinban felejtett hátizsákra. Miközben megpróbálta beazonosítani a hátizsák tulajdonosát, előkerült a pénz is a hátizsákból.

Szerencsére a tulajdonosnak is hiányzott, és egy 40 éves kínai férfi jelentkezett a hátizsákért. Miután sikerült őt beazonosítani, és meggyőződni róla, hogy tényleg övé a hátizsák, visszakapta tulajdonát.

A helyi rendőrségnek elmondta, hogy egy üzleti vállalkozás pénzét bízták rá és azt tartotta magánál síelés közben is. A hírek még arról is szólnak, hogy nem volt hálátlan a megtaláló irányában, és egy meg nem nevezett, de "nagylelkű" összeget adott megtalálói díjként.
KOMMENTEK
Kis Kovi | 2020.01.14. 19:44
Üzleti vállalkozás pénzét bízták rá.
Na ja, kicsúszott az alkalmazott, volt egy kis sí...kkasztás:)
Hidvéghy Márton | 2020.01.15. 10:10
Eplényben nyilván nokiás doboz lett volna 🙂🙂

KAPCSOLÓDÓ CIKK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.