Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

20 ezer dollárt felejtett a sílift kabinjában

2020.01.14. | Szerző: Bata Attila
Sokan vagyunk úgy, hogy jól jön egy kis zsebpénz a síelésnél, és a hüttézés sem 2 euró mostanában. Van, aki kicsit jobban rászámol a költségekre. Egy kínai síelő a hátizsákját és benne 20 ezer dollárt hagyott el egy svájci sílift kabinjában.
Laax síterepe
h i r d e t é s
Látni kellett volna a svájci Flims Laax Falera síterep liftes segítőjének az arcát, amikor 20 ezer dollárt (kb. 6 millió forintot) talált egy kabinban hagyott hátizsákban. A 32 éves alkalmazott a szokásoknak megfelelően az üres kabinokat ellenőrizte, amikor rátalált a kabinban felejtett hátizsákra. Miközben megpróbálta beazonosítani a hátizsák tulajdonosát, előkerült a pénz is a hátizsákból.

Szerencsére a tulajdonosnak is hiányzott, és egy 40 éves kínai férfi jelentkezett a hátizsákért. Miután sikerült őt beazonosítani, és meggyőződni róla, hogy tényleg övé a hátizsák, visszakapta tulajdonát.

A helyi rendőrségnek elmondta, hogy egy üzleti vállalkozás pénzét bízták rá és azt tartotta magánál síelés közben is. A hírek még arról is szólnak, hogy nem volt hálátlan a megtaláló irányában, és egy meg nem nevezett, de "nagylelkű" összeget adott megtalálói díjként.
2020.01.14. 19:44:05 Kis Kovi
Üzleti vállalkozás pénzét bízták rá.
Na ja, kicsúszott az alkalmazott, volt egy kis sí...kkasztás:)
2020.01.15. 10:10:55 Hidvéghy Márton
Eplényben nyilván nokiás doboz lett volna 🙂🙂
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »