Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Halálos baleset Saalbachban, furcsa ütközés Gröndenben

2006.01.15. Bata Attila

Halálos baleset történt az egyik legfelkapottabb osztrák síterepen, Saalbach-Hinterglemm-ben. A Zwölferkogel hegyen az egyik kereszteződésnél két ellentétes irányból érkező síelő összeütközött. A balesetben egy 56 éves holland síelő az életét vesztette.

A salzburgi rendőrség tájékoztatása szerint a holland síelő egy 31 éves olasz síelővel ütközött, akit súlyos sérülésekkel kellett azonnal helikopterrel kórházba szállítani. A baleset csütörtök délután történt, amikor a két síelő nagy sebességgel egy kereszteződésben összeütközött. A holland síelő a baleset után néhány perccel meghalt. A helyszínre helikopterrel érkező orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani. A hatóságok a haláleset okának tisztázásának érdekében elrendelték az áldozat boncolását.

Az olaszországi Grönden síliftjének alsó állomásán a kabinos lift elütött egy 76 éves olasz állampolgárt. A furcsa baleset akkor következett be, amikor a férfi a lift alsó állomásán akart átvágni és csak a fentről leérkező kabinokat figyelte, nem számolt az állomáson megforduló és a hegynek tartó kabinnal amely elütötte és fölhöz szorította őt. A szerencsétlenül járt férfit fej- és koponyasérülésekkel szállították a közeli kórházba.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.