Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szezonvégi hírek Szlovákiából

2006.03.22. Bata Attila

Szombattól (2006.03.25) olcsóbban lehet síelni Donovalyban. A napijegy ára 450 SK lesz, és a 12 év alatti gyerekek ingyen síelhetnek. Indulás előtt érdemes tájékozódni a hóviszonyokról, indulás után, pedig érdemes betartani a határ utáni sebességkorlátozásokat, mert a rend szlovák őrei pontosan tudják, hová kell leggazdaságosabban leállítaniuk a sebességmérőt.

A Magas-Tátrában április 2-ig jár a tarajkai (Hrebienok) sikló, majd egyhónapos szünet következik, hogy műszakilag felkészítsék a nyári szezonra. Közben a hosszú húsvéti hétvége alatt ismét használhatja a nagyközönség.

Tátralomnic környékén üzemelő liftek, a Kőpataki tóhoz (Skalnate pleso) közlekedő kabinos, a Lomnici nyeregbe (sedlo) induló ülőszékes, és a Lomnici csúcsra (stít) járó kabinos egyaránt április 18-ig közlekednek. A karbantartás után, április 29-től kezdődik a nyári szezon, nyári díjszabással. A környék többi liftje (Jamy, Jakubkova lúka, Liptovská Teplicka) a tervek szerint április 2-ig üzemel, persze ez a hóviszonyok tükrében változhat.

A rohácsi Spalena völgyben szezonvégi ajánlatként a Tatrawest szállodáiban kedvezményes akciókkal várják a vendégeket. Egy éjszaka + félpanzió + napijegy 890 SK/nap felnőtteknek, gyermekeknek 780 SK/nap.

Ezen a héten lehet utoljára esti síelésen részt venni a Vratna völgyében. Az esti síelés szezonzárásaként még ma, pénteken és szombaton csúszhatunk utoljára sötétben ebben az idényben a csodálatos vratnai völgyben.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.