Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megjött a hó, visszahívták az alkalmazottakat

2007.01.20. Bata Attila

Megjött a hó, visszahívták az  alkalmazottakat Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Toronto melletti Blue Mountain síterepek a teljes hóhiány miatt kénytelen volt 1300 idénymunkását elbocsátani. Időközben beköszöntött a hideg és megérkezett a havazás, így a kanadai síterep újra munkába állíthatta a korábban elbocsátott alkalmazottakat.

A síterep vezetősége tegnap az összes korábban elbocsátott idénymunkást visszahívta. Az év elején mondtak fel ideiglenesen a síterepen dolgozó 1300 alkalmazottnak a rendkívüli hóhiány miatt. Időközben kedvező változásokat következtek be, a hőmérséklet fagypont alá csökkent és megérkezett az első havazás és velük együtt a síelők első csoportjai is a síterepre.

Sőt! A helyzet sokkal jobban alakul a vártnál. Jelenleg is havazik, ha ez így marad a következő 24 órában akkor az összes liftet el lehet indítani és az összes pályát meg lehet majd nyitni. Erre mondják, hogy ezt egy héttel korábban bizony senki sem gondolta volna.

A síterep melletti 18 000 lakosú Collingwood település bevétele szinte teljesen a sítereptől függ. A szokatlanul meleg miatt a lakosság nagy része elvesztette biztos idénymunkáját, a szolgáltatók pedig kénytelenek voltak komoly veszteségeket elkönyvelni, főleg az ünnepek alatt.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.