Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ezerötszáz snowboardot loptak el Schladmingban

2008.01.14. Bata Attila

Ezerötszáz snowboardot loptak el Schladmingban Profi tolvajok hihetetlen mennyiségben loptak el snowboardokat a Schladming központjában található sportboltból. A helyszínelő rendőrök sem akartak hinni a szemüknek. A betörők teljesen kifosztották a boltot, összesen 1500 darab deszkát vittek el, az előzetes becslések szerint félmillió euró értékben.

Nagyságrendjében igencsak szokatlanul nagy betörést szerdáról csütörtökre virradóra követték el az éjszaka leple alatt. Elvileg szemtanúja is akadt az esetnek, aki látta, hogy pakolnak a bolt előtt, de arra gondolt, hogy a tulajdonosok dolgoznak, és nem értesítette a rendőrséget.

Az 1500 board mellett szinte minden mozdítható sportfelszerelés eltűnt. Kötéseket, síruhákat és síszemüvegeket is nagyszámban vittek magukkal az ismeretlen tettesek. A rendőrség szerint több tettesről lehet szó, hiszen annyi minden tűnt el, hogy ehhez egy összeszokott csapat kellett.

A bolt ajtaját felfeszítették, majd egy kisebb teherautóval a bejárat elé álltak és felpakolták az egész boltot. A már korábban említett szemtanú hajnal négykor látta a fehér teherautót a bolt előtt, de nem riasztotta a rendőröket. A rendőröket a boltba érkező alkalmazott hívta ki reggel fél nyolckor.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Pension Tilly csillagcsillagcsillag
Családi vállalkozásként működő panzió 1-4 fős szobákkal, az Enns folyó völgyében, Tauplitz és a Schladming Sírégió között kb. félúton. Szolgáltatásai: ingyenes szauna, ingyenes Wifi, nyáron kerti medence, masszázs, kozmetika, lőtér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Sporthotel Royer csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Családbarát sportszálloda Schladmingban, 450 méterre a Planai sílifftől, ingyenes sítranszferrel! Wellness részleg medencével, csúszdával, szaunákkal és gyermek medencével. Szolgáltatások: gyermekfelügyelet, tekepálya, teniszpályák, squash, és még sok más beltéri sport.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Liesl
Egyedileg berendezett, exkluzív 6-8 fős apartmanok saját szaunával Schladming / Hauser Kaibling síliftjeitől 350 méterre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.