Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Halálos baleset egy Warren Miller film forgatásán

2008.01.24. Bata Attila

Halálos baleset egy Warren Miller film forgatásán Halálos baleset történt egy Warren Miller film forgatása közben. Egy amerikai extrémsíelő sziklaugrás után szerencsétlenül ért a talajra. Helikopterrel azonnal a kórházba szállították, de két órával később belehalt sérüléseibe. Billy Poole számos extrém síelős filmben szerepelt, az egyik legjobb amerikai freerider volt.

A baleset Utah államban történt, Alta és Brighton síterepei között található hegyek között. Éppen egy sziklaugrás felvételei zajlottak, amikor a huszonnyolc éves Billy Poole elvétette a landolást és a puha hó helyett, a sziklára esett. Szemtanúk szerint rossz útvonalat választott, amikor lesíelt a meredek hegyoldalban, és elvétette az ugrás helyét.

Barátai szerint Poole Utah állam egyik legjobb extrém síelője volt, akinek a tudását kollégái is messzemenően elismerték. Olyan sportot űzött, amelyben egyetlenegyszer sem szabad hibázni, sajnos ez megtörtént, és ennek halálos ára lett. Az alábbi rövid film illusztráció arról, hogy milyen veszélyes mutatványokat mutatott be a fiatalon elhunyt síelő.


KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.