Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kleinarl: egy óra alatt három baleset, magyar sérülttel

2008.02.14. Bata Attila

Kleinarl: egy óra alatt három baleset, magyar sérülttel Igazolódnak a baljós várakozások és az osztrák síszünet alatt rengeteg dolguk van az orvosi segéderőknek. Tegnap volt a síszünet első hétköznapja. Kleinarl terepén egy óra alatt három ütközés is történt, az összes sérültet, köztük egy magyar lányt is, kórházba szállították.

Rengeteg balesetről érkezett hír az osztrák pályákról, amely annyira nem meglepő, hiszen a megnövekedett tömegben biztosan több baleset fog előfordulni, mint kevésbé zsúfoltabb napokon. A Flachauwinkl-lel összekötött Kleinarl síterepén kedd délután bőven volt dolguk a mentősöknek, kevesebb, mint egy óra alatt három komolyabb ütközés is történt a pályákon.

Először egy helyi lakos ütközött egy 76 éves svéd síelővel, akit bordatöréssel szállítottak kórházba. Nem sokkal később egy helyi síelő keveredett be a csákányos felvonó nyomvonalába, és elütött két síelőt, akik éppen a felvonóval jöttek fel. A rossz helyen síelő 29 éves fiatalembert hátsérülésekkel szállították kórházba.

Sajnos a következő ütközésnek már magyar károsultja is volt. Egy tizenkilenc éves kezdő magyar lány egy dán turistával ütközött és súlyos sérüléseket szenvedett, őt is kórházba kellett szállítani.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Happy Flachau apartmanok
Az apartmanház Flachau központi, ám mégis nyugodt részén várja vendégeit, a StarJet 1 felvonótól kb. 300 méterre és 100 méterre a legközelebbi pékségtől. Szauna és infrakabin is kényezteti a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpin Apart Flachau
Az Alpin Apart vidékies hangulatú, 2-8 fős modern apartmanjai Flachau / Reitdorfban találhatóak, a SpaceJet 1 felvonó völgyállomásától kb. 2,5 km-re. A ház elől ingyenes síbusz indul a sífelvonóhoz. Wellness: beltéri és nyáron kültéri medence, szauna, gőzkabin.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.