Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Május 26-án indul a Magyar Wakeboard Bajnokság

2008.05.16.

Május 26-án indul a Magyar Wakeboard Bajnokság A Magyar Wakeboard Kupasorozat első állomása 2008. május 24-én lesz a Nyíregyháza közelében található Leveleken. A Magyar Vízisí és Wakeboard Szövetség által kiírt versenyen 2000 Ft nevezési díj ellenében női felnőtt, vegyes Junior és férfi felnőtt kategóriákban indulhatnak a versenyzők.

Az öt oszlopos, 800 méter hosszú vízisípályán slider és kicker elemeken kell helytállniuk a nevezőknek, akiket egy 3 tagú, nemzeti minősítésű versenybíróság pontoz majd. A verseny győztesei 100.000 Ft-os összdíjazásban részesülnek. Minden versenyzőnek tagja kell lennie a Magyar Vízisí és Wakeboard Szövetség valamely klubjának, a versenyek pedig a klub szabályai szerint folynak.

Megközelítés:

Budapest felől az M3-as autópályán Nyíregyháza irányában közelíthető meg a helyszín. Az autópálya végén található körforgalomnál jobbra kell letérni Vásárosnamény felé a 41. számú főúton, ezen haladva kb. 20 km múlva érünk be Levelekre. A községbe beérve az Agip benzinkút után rögtön balra, Ramocsháza felé kell lefordulni, ahonnan már ki lesz táblázva a Vízisí Centrum.

Szervező: Dudás Zsolt - Telefon: 30/688-1923



KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.