Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kedvezményes liftjegyek most a szlovák hegyekben

2008.05.28. Bata Attila

Kedvezményes liftjegyek most a szlovák hegyekben Bár már régen véget ért a síszezon, a síliftek nyáron sem állnak le. Az előző hetekben a legtöbb helyen újra átvizsgálták szlovák lanovkákat, és már műszakilag is készen állnak a nyári nagy forgalom fogadására. Addig is, amíg az igazi nyári szezon beköszönt számos helyen jelentős kedvezménnyel lehet rajtuk utazni.

A hónap utolsó hétvégéjén minden 18 év alatti gyermek 100 koronáért utazhat oda-vissza az Ótátrafüred-Tarajka (Stary Smokovec-Hrebienok) siklón, vagy Tátralomnicról (Tatranska Lomnica) fel a Kőpataki-tóhoz (Skalnaté pleso) és vissza. Az akció nem érvényes a Lomnici-csúcsra közlekedő lanovkára. A júniusi végéig tartó nyárelőben újabb akció várja a családokat. Hatévesnél fiatalabb gyermekkel utazó felnőtt gyermekjeggyel utazhat, természetesen két gyermek esetén, mindkét szülő.

A jasnai síterep is olcsóbb árakkal várja a családokat a mostani hétvégén. A hat év alatti gyermekek ingyen, a tizennyolc év alattiak pedig 100 koronáért (kb. 830 Ft) utazhatnak. A hatéves gyereket kísérő felnőtt 200 koronáért használhatja a felvonót.

A csodás Vratna-völgy is csábítja a gyermekeket. Vasárnap minden hat éven aluli gyermek 1 koronáért (!) utazhat a chlebi kabinos felvonóval oda-vissza. Itt egész nap zenés programokkal várják a vendégeket.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.