Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Téli világ nyáron a gyermekeknek Serfausban

2008.07.19. Bata Attila

Téli világ nyáron a gyermekeknek Serfausban Serfaus-Fis-Ladis (SFL) 1999-ben került fel a síelés térképére, amikor a három falu egyesítette erőit. Azóta az Alpok egyik kedvenc síterepe lett a gyermekek és a családok körében. Nyáron is gondolnak a gyerekekre, hiszen egy kisebb részt nyáron is behavaznak számukra, hogy ízelítőt kapjanak a télből.

A Möseralm mellett körülbelül 400 négyzetméteres részen áll a hó nyáron is SFL síterepén. Természetesen sportolásra nem, de hógolyózásra kiválóan alkalmas. A síterep beindított néhány hóágyút, hogy az alacsonyabban fekvő falvakban tomboló nyárból ide felkapaszkodó gyermekek élvezhessék egy kicsit a tél örömeit.

A lifttársaság 700 000 eurós beruházással hozta létre ezt a téli világot így nyár közepén. Természetesen környezetbarát technológiával, vegyszerek hozzáadása nélkül, és a helyi hatóságok engedélyével. Első hallásra túlzásnak tűnhet ez a befektetés egy kézilabdapálya méretű behavazott területért, de a helyiek mindent megtesznek, hogy nyáron is idecsábítsák a látogatókat.

A nagyszerűen alakuló téli szezonok után a nyár is egyre biztatóbban néz ki. Tavaly nyáron már 560 000 vendégéjszakát regisztráltak a szállásadók, 17 százalékkal többet, mint a megelőző évben. A tiroli síterep az szeretné, ha ezt még megjavítanák az idei nyár végén.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.