Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

30 cm vastag hó a szlovén hegyekben

2016.10.21. Bata Attila

Az elmúlt napok havazásainak egyértelmű nyertese a Keleti-Alpok. Ausztriában a stájer és karintiai tartományokban meglehetősen alacsony magasságban októberhez képest tisztes mennyiségű hó hullott. A hóból jutott a közeli szlovén hegyekbe is.
Webkamera Kaminsko sedlo menedékház (1864 m)
Webkamera Kaminsko sedlo menedékház (1864 m)
A Júliai-Alpok is befehéredett csütörtök óta. Az októberi tél 30 cm havat hozott a Kredarica meteorológiai mérőállomáson (2514 m), szintén ennyit jelentett Vogel síközpont is. Az alacsonyabban található részeken, mint pl. Pavlicevo sedlo (1339 m) 20 cm friss hó hullott.

Péntek délután már kibujt a Nap, megkezdődött az enyhülés. A következő napokban visszatér az ősz és a napsütés, a mostani havazás már csak egy kellemes emlék marad.
Vogel síterepe
Vogel síterepe
Velika Planina
Velika Planina
Vogel
Vogel
Pavlicevo sedlo (1339 m)
Pavlicevo sedlo (1339 m)
Már napsütésben a Triglav
Már napsütésben a Triglav
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Aparthotel Triglav
Teljesen felújított apartmanház a Stara Fuzina faluban, a Bohinji-tó partjától légvonalban 600 méterre, a Voglre vezető kabinos lifttől pedig 5,5 kilométerre. Ellátás: reggeli, de az épületben egy á la carte étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ribno Luxury Glamping
Új, 2+2 fős faházikók saját, fűtött dézsafürdővel és szaunával a Bledi-tótól 2 km-re, Bohinj-Vogeltől 32 km-re. A szálláshoz akár privát reggeli, valamint félpanziós ellátás is rendelhető a szomszédos hotelben!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ribno Alpine Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Ribno**** a híres Bledi-tótól kb. 2 km-re, egy gyönyörű fenyves erdő szélén, nyugodt környezetben található. A szállodában összesen 58 szoba és 3 db 4 személyes lakosztály áll rendelkezésre. A wellness részlegben található pezsgőfürdő, finn szauna, infrakabin.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.