Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Március első hétvégéjén is lehet itthon síelni

2013.03.03. | Szerzők: Intersport Síaréna, MTI / sielok.hu
Március első hétvégéjén is lehet itthon síelni Kiváló hóviszonyok várják a síelőket a Bükkben, ahol négy pályán, és a Zemplénben, ahol három pályán lehet síelni. A Mátrában és a Bakonyban is tart még a síszezon.
h i r d e t é s
A bükki síparadicsomban, Bánkúton 29 centiméteres a hó vastagsága, a síklub honlapja szerint a hőmérséklet mínusz 2 fok. Vasárnap 9 órakor két felvonót üzemelnek be, és négy pályán lehet síelni.

A sátoraljaújhelyi Zempléni Kalandpark pályáit a hóágyúzásnak köszönhetően 175 centiméteres hó borítja, ebből 25 centiméter a természetes hó. Itt három pályán lehet síelni.

A mátraszentistváni Síparkban az éjszaka folyamán friss havat gyártottak a pályákra, így jó minőségű havon lehet csúszni az utolsó fagyos hétvégén. Gyönyörű napsütéses idő, látványos programok és egy fergeteges koncert is lesz ma este a Make Some Noise esemény keretein belül. A programok nem korlátozzák a sípályák használatát!

A Bakonyban is tart még a síszezon: az eplényi sícentrumban kitűnő minőségű pályákon lehet síelni - közölte a Nordica Síaréna marketingvezetője. Ebele Bálint tájékoztatása szerint a Bakonyban a télen bőségesen esett természetes hó, ráadásul folyamatosan hóágyúzták a pályákat, így jól síelhető az 1-es, az 1/b, a T1, a 6-os és a 7-es pálya, összesen 2,8 kilométer hosszban.

A sífelvonó üzemel, és nem kell várakozni, a hóréteg vastagsága 55-110 centiméter. A hóágyúzást a mínuszokban folytatják, így várhatóan a jövő héten is lehet síelni a Bakonyban.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 105 vendég és 13 regisztrált felhasználó látogatja.