Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A kihűléstől mentettek meg egy 13 éves részeg lányt

2013.01.20. Bata Attila

A kihűléstől mentettek meg egy 13 éves részeg lányt Tényleg egyre hihetetlenebb dolgokat produkál az élet a sípályákon is. Egy 13 éves lányt kellett valahogyan talpra állítani egy osztrák síterepen és kiemelni a hóból miután már délre olyan brutális mennyiségű alkohol került a szervezetébe, hogy még felállni sem tudott a hóban.
Három fiatal, egy 13 éves lány és két 15 éves fiú indult síelni a salzburgi Fanningberg síterepén. Az egyik 15 éves srác otthonról hozott magával egy üveg Bacardit és egy félüvegnyi viszkit, amelyet hárman meg is ittak, mindezt már délig.

A nachrichten.at portál szerint az alkoholt kissé egyenlőtlenül osztották el, aki hozta, az alig ivott belőle, inkább a lány és a másik fiú kortyolgatott az üvegekből. Dél körül ez egyik arra járó síelőnek lett gyanús a hóban üldögélő hármas csoport, de főleg az, hogy a lány már olyan rossz állapotban volt, nemhogy síelni, de még felállni sem tudott.

Értesítette a pályarendőrséget, akik megpróbálták motoros szánnal lehozni az erősen részeg lányt, aki kézzel-lábbal tiltakozott ez ellen, így ez nem járt sikerrel. Végül a lányt a mentéseknél használt szánra sikerült ráfektetni, és úgy levinni a völgyállomásra, ahol már az orvosok átvették a kívül-belül elázott lányt, akinek a testhőmérséklete erősen lecsökkent hóban töltött délelőtt után.

A kórházban elvégzett vizsgálatok 1,9 ezrelékes alkohol szintet mutattak ki a 13 éves lánynál és 1,8-at mértek a másik fiúnál. Aki az alkoholt hozta, végül is leitatta a másik kettőt, alig fogyasztott (0,2), ő még a saját lábán tudott lesíelni a völgybe.

A rendőrség természetesen értesítette a három fiatal szüleit.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
AKCIÓK (5)
Bachbauer apartmanok
"Retró" hangulatú kis apartmanház 2-6 fős apartmanokkal a Lungau régió központi részén, 400 méterre a Grosseck/St Martin kiskabinos lift völgyállomásától. Szolgáltatások: ingyenes WiFi, közös társalgó, reggeli, játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fischer Ferienhaus
Családi apartmanház Obertauern és Grosseck síterepek között, Twengben. A pályák akár saját autóval, akár a sí kártyával ingyenesen használható síbusszal (90 m) is elérhetők. Igényesen bútorozott apartmanok, összesen 24 vendégággyal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (3)
Mentenwirt Panzió csillagcsillagcsillag
Családi panzió a Lungau régió központjában, 500 méterre Grosseck és 4,5 km-re Katschberg síterepeitől. Felújított kétágyas, háromágyas, valamint családi szobák félpanziós ellátással és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.