A Mátrában lesz a szezon legnagyobb hazai snowboard eseménye

2020.01.24. 2020.02.20. MSBSZ | frissítve: 2020.02.20.

Tavaly húsz év után tért vissza hazai pályára a freestyle snowboard országos bajnokság. A rendkívül pozitív fogadtatás eredményeként idén a szlalom versenyekkel bővül a program. A Magyar Snowboard Szövetség és szakmai partnere, a Store13 február 20-22 között idén is a Mátraszentistváni Síparkba invitálja a snowboardsport kedvelőit.
A háromnapos program nagykövete Fricz Botond, Európa-kupa-győztes freestyle snowboardos. Hazánk legnagyobb snowboardos olimpiai reménysége december elején felkartörést szenvedett, így nem tud harcba szállni a bajnoki címért, de így is teljes mellszélességgel támogatja a rendezvényt.

A Store13 budapesti sí- és snowboard szaküzlet idén is szakmai partnerként vesz részt a bajnokság megrendezésében. Tulajdonosa, Szaplonczay Péter az egyik legnagyobb támogatója a hazai rendezésű freestyle országos bajnokságnak:

„A Store 13 számára nagy öröm, hogy 2019-ben sikerült „hazahozni” a freestyle magyar bajnokságot. Jó volt látni, hogy ily módon mennyivel több fiatal snowboardos számára vált egyszerűbbé a magyar bajnokságon való részvétel. Az együttműködés a Magyar Snowboard Szövetséggel nagyon jó az elmúlt években, amelynek már látszanak az eredményei is az utánpótlás-nevelés terén végzett munkával kapcsolatban.”

Bécsy Balázs, a Magyar Snowboard Szövetség tavaly megválasztott új elnöke is a sportágfejlesztés egyik legfontosabb eszközét látja a hazai lebonyolításban:

„A szövetség kiemelten fontos célja, hogy minél több versenyzőt, potenciális sportszeretőt érjünk el. Ennek elsődleges eszköze, ha hozzáférhetővé tesszük az eseményeinket, többek között a magyar bajnokságot is. Mind a tavalyi versenyzői létszám, mind pedig a visszajelzések azt mutatják, hogy jó úton járunk, így ebben az évben már a szlalom országos bajnokságot is itthon rendezzük. Szívesen és sikeresen működünk együtt a hazai snowboard helyszínekkel:a Mátraszentistváni Síparkkal, ahol az OB zajlik, valamint az Eplényi Síarénával, ahol a kupafutamunkat rendezzük. Ők stabil partnereink, amelynek két fontos alappillére a hóbiztosság és a rugalmas, együttműködő hozzáállás. A továbbiakban is többnyire hazai terepekben gondolkozunk, és terveink között szerepel regionális, nemzetközi versenyzőket is bevonó események megszervezése.”
A fotó forrása: @MSBSZ
Részletek, a hétvége programja:
Magyar Freestyle Snowboard és Szlalom Országos Bajnokság 2020
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.