Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A tátrai GOPASS bérlettel olcsóbb a jegy a Mölltalra

2018.11.07. Bata Attila

A szlovákiai TMR egyre inkább terjeszkedik a régióban. Szlovák, cseh és lengyel érdekeltségek után az osztrák síterepek felé fordultak. A nassfeldi bevásárlás még nyitott ügy, de egy másik karintiai sítereppel, a Mölltal-gleccserrel megállapodást kötöttek kedvezményes síbérlet árakról.
Mölltal. Webkamera november 4-én. Havazás után napsütés.
Mölltal. Webkamera november 4-én. Havazás után napsütés.
A TMR érdekeltségébe tartoznak magas-tátrai síterepek (Tátralomnic, Csorba-tó vagy Ótátrafüred), az alacsony-tátrai Jasna. Lengyelországban a Zakopane környéki Kasprowyra pályáztak, de miután nem sikerült a tervük egy kissé arrébb álltak, és Szczyrk síterepén annyit költötték az utóbbi időben, hogy Lengyelország legmodernebb síterepévé fejlesztették. Csehországban Špindlerův Mlýn és Ještěd síterepét bérlik és üzemeltetik. Előbbi síterepen női világkupa versenyeket is rendeznek.

Ezen felül számos, a síterepek közelében található szálloda, vendéglő és még aquapark is tartozik hozzájuk .

Ausztriában már régóta próbálkoznak, de eddig inkább pletykaszinten lehetett hallani tiroli érdeklődésükről. Az idén pályáztak a nassfeldi síterep eladóvá vált tulajdonrészére. Hiába ajánlottak többet a helyi konkurens cégnél, a helyiek megakadályozták a felvásárlást, az ügy jelenleg pereskedés alatt.

A tartomány maradt, most Karintia legmagasabb gleccserével kötöttek megállapodást. Itt nem vásárolnak semmit, csak a GOPASS rendszerükön keresztül lehetővé teszik a felhasználóiknak, hogy kedvezményes napijegyet váltsanak a Mölltal-gleccserre. Mivel Mölltal üzemeltetői a szomszédos Ankogelben is érdekeltek, így a napijegy oda is érvényes.

Amit érdemes tudni a kedvezményes napijegyről

Először is GOPASS bérletet kell váltani hozzá az interneten keresztül, amelyet két héten belül kipostáznak, de egy ideiglenes igazolással akár azonnal használható a megvásárolt bérlet.

Akik már rendelkeznek GOPASS kártyával, azok 29,90 euróért vehetnek felnőtt napijegyet kedvezményesen. Fontos! Csak napijegy váltható. Tehát többnapos síelés esetén naponta kell gondoskodni a jegyekről. 

Ennyivel olcsóbb a napijegy
Ennyivel olcsóbb a napijegy
A gleccseren jelenleg 47,50 euróba kerül egy felnőtt napijegy a pénztárnál. Háromnapos bérlet 129 euró, tehát akár 17,6-39,3 eurót is meg lehet spórolni a fenti időszakokra számítva. 18 éven aluliak részére GOPASS-szal 19,90 euró, helyben a pénztárnál 24,50 euró a napijegy.

A megvásárolt jegyről a rendszer egy vouchert állít ki, amelyet a mölltali pénztárnál kell bemutatni, amelyre napijegyet adnak. Fizetni itt már nem kell, kivéve az öteurós kauciót, amely a síelés végén visszajár.

Szintén fontos, hogy csak december 25-ig lehet napijegyeket venni. Arról, hogy mi lesz főszezontól, karácsony után, még nem lehet tudni. Csütörtökön sajtótájékoztatót tartanak a Tátrában, talán utána okosabbak leszünk...
KOMMENTEK
noresz72 | 2018.11.18. 20:28
Lehet tudni valamit arról,hogy esetleg jövőre is érvényes lesz e a GoPass kedvezmény Mölltal-ra???
Bata Attila | 2018.11.18. 21:36
Még nem tudjuk.
noresz72 | 2018.11.28. 18:26
Valaki vásárolt már napijegyet Mölltal-on a GoPass kedvezménnyel? Ha igen akkor megköszönném a ha segítene!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Alpenhotel Badmeister csillagcsillagcsillag
Az Alpenhotel Badmesister a mölltali síterephez legközelebbi szálloda. Kellemes környezetben, nagy parkkal, félpanziós ellátással és számos wellness szolgáltatással (panorámaszauna, finn szauna, gőzfürdő, relax szoba) várja vendégeit!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Kärntnerhof csillagcsillagcsillag
Mallnitz központjában helyezkedik el a 3 csillagos Hotel Kärntnerhof, melynek felújított 2-4 ágyas hotelszobái és 2-10 személyes apartmanjai kényelmes szálláshelyet kínálnak. Ingyenes szauna és infrakabin használat!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenblick Panzió
Hangulatos, kényelmes, családbarát panzió és apartmanház a gleccser sífelvonójától csupán 7 km-re, Flattach városkában. Az ingyenes síbusz megállója a háztól 70 méterre áll meg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.