Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Aláírásgyűjtés a határ közeli St. Corona síterepéért

2012.10.12. Bata Attila

Aláírásgyűjtés a határ közeli St. Corona síterepéért A helyieket is sokkolta a hír, hogy az idei szezon lesz az utolsó a határhoz közeli alsó-ausztriai síterepen. A helyi síklub a döntés elleni tiltakozásként aláírásgyűjtési akciót szervezett. Az aláírási lap az internetről letölthető és egyszerre több aláírással is vissza lehet küldeni.
Ahogy már híreinkben is megjelent, a határhoz közeli osztrák St. Corona síterepe évről évre több veszteséget halmozott fel, és a síterepet üzemeltetője úgy döntött, hogy az idei 2012/13-as szezon lesz az utolsó, és a következő szezonban már nem indulnak el a liftek. A tervek szerint a síterepből egy nyári bobpályával kiegészített nyári kalandpark lesz.

Az 1952-ben alakult helyi síklub, Union Skiclub St. Corona am Wechsel, mára körülbelül 400 taggal büszkélkedhet. A síklub aláírásgyűjtésbe kezdett, amivel megpróbálják befolyásolni a döntéshozók véleményét. Jobbára a helyiek körében indított akció pár nap alatt körülbelül 300 aláírást gyűjtött össze.

A síklub weboldalán is meghirdette akcióját. Az érdeklődők letölthetik az aláírási ívet, amelyet egyszerre többen is kitölthetnek, nevük, címük és aláírásuk megadásával. A több aláírást is tartalmazható listát postán lehet elküldeni a síklubnak.

Fontos linkek:

A síklub oldala

Innen tölthető le az aláírási ív

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.