Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Aláírásgyűjtés a határ közeli St. Corona síterepéért

2012.10.12. Bata Attila

Aláírásgyűjtés a határ közeli St. Corona síterepéért A helyieket is sokkolta a hír, hogy az idei szezon lesz az utolsó a határhoz közeli alsó-ausztriai síterepen. A helyi síklub a döntés elleni tiltakozásként aláírásgyűjtési akciót szervezett. Az aláírási lap az internetről letölthető és egyszerre több aláírással is vissza lehet küldeni.
Ahogy már híreinkben is megjelent, a határhoz közeli osztrák St. Corona síterepe évről évre több veszteséget halmozott fel, és a síterepet üzemeltetője úgy döntött, hogy az idei 2012/13-as szezon lesz az utolsó, és a következő szezonban már nem indulnak el a liftek. A tervek szerint a síterepből egy nyári bobpályával kiegészített nyári kalandpark lesz.

Az 1952-ben alakult helyi síklub, Union Skiclub St. Corona am Wechsel, mára körülbelül 400 taggal büszkélkedhet. A síklub aláírásgyűjtésbe kezdett, amivel megpróbálják befolyásolni a döntéshozók véleményét. Jobbára a helyiek körében indított akció pár nap alatt körülbelül 300 aláírást gyűjtött össze.

A síklub weboldalán is meghirdette akcióját. Az érdeklődők letölthetik az aláírási ívet, amelyet egyszerre többen is kitölthetnek, nevük, címük és aláírásuk megadásával. A több aláírást is tartalmazható listát postán lehet elküldeni a síklubnak.

Fontos linkek:

A síklub oldala

Innen tölthető le az aláírási ív

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.