Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magyar diáklány balesete Arnoldstein síterepén

2009.01.19. Bata Attila

Magyar diáklány balesete Arnoldstein síterepén Vasárnap a karintiai Arnoldstein (Dreiländereck) síterepéről helikopterrel kellett a villachi kórházba szállítani egy tizenhat éves magyar lányt, aki saját hibájából bukott a síterep pályáján. A salzburgi Leogang síterepén egy idős síelő halt meg, annak ellenére, hogy bukósisakot viselt.
A magyar lány lesiklás közben bukott olyan szerencsétlenül, hogy az arcával esett a földre. A baleset következtében agyrázkódást, orrzúzódást, és az arcán horzsolásokat szenvedett. Időlegesen az eszméletét is elvesztette. Mentőhelikopterrel Villach kórházába szállították.

Saalbach-Hinterglemm-Leogang síterepén, a leogangi részen egy 69 éves férfi szenvedett halálos balesetet. A férfi a nap végén a panziójába szeretett volna hazacsúszni, és egy nem karbantartott síúton próbált meg a házhoz érni. A bécsi lakos olyan rosszul esett el, hogy a fejét beverte a jegesre fagyott hóba, és a helyszínen életét vesztette annak ellenére, hogy a baleset időpontjában bukósisakot viselt.

A sífutás is lehet veszélyes sport, főleg ha kutyával együtt űzik, mint az a vorarlbergi Lech síterepén történt. Egy német sífutó a lefektetett nyomban csúszott, és közben pórázon tartotta a vele együtt futkározó kutyáját. A kutya hirtelen egy távoli sífutó nyomába akart eredni, balra rántotta gazdáját, aki összeütközött a másik nyomban szemből érkező sífutóval. A rendőrség szerint az ötven éves német állampolgár komoly térdsérüléseket szenvedett.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
AKCIÓK (3)
Haus Im Hochtal
Haus im Hochtal 3 háziállatmentes, szépen berendezett, felújított 4-6 fős apartmant kínál a karintiai Bad Bleibergben.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Haus Lavendel
Családias hotel 25 barátságos, vintage stílusban berendezett szobával és apartmanokkal, félpanziós ellátással, Gerlitzen síterepétől 10 km-re, Arnoldstein síterepétől 35 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.