Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ausztria: 30 cm hó után napsütés

2015.04.19. Stánicz Balázs

Az elmúlt napok hófelhői elszálltak és a mai napon utat engedtek a napsütésnek. Friss hótakaróban és szikrázó napsütésben pompáznak az osztrák hegyek. Igazán szerencsések, akik a mai napot a hegyekben tölthetik.
A salzburgi és tiroli hegyekben átlagosan 10-30 cm friss hó esett az elmúlt két nap havazásai során. A friss hó, a mínuszok és a napsütés remek feltételeket kínál egy kis tavaszi síelésre. Nem szaporítjuk tovább a szót, jöjjenek a képek a mai napról.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Appartements Steinadler
Igényes, 2-8 fős apartmanok Obertauernben, a Grünwaldkopfbahn kiskabinos lift völgyállomásától és a sípályáktól mindössze 120 méterre. Szolgáltatások: teremgarázs, fűtött sítároló, szauna.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension zur Heiligen Krone
A panzió 50 fő befogadására alkalmas, 7 db 4 ágyas stúdió jellegű apartman és 5 db 2 ágyas szoba várja a vendégeket büféreggelivel, saját étteremmel. A panzió teljes személyzete magyar.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.