Menü ≡

Ausztria rekord méretű kampánnyal indítja a téli szezont

2021.10.17. | Szerző: Wesselényi Andrea
Soha nem volt még ennyi helyen egyidejűleg sajtótájékoztató az Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal életében. 17 városban egyszerre jelentették be téli újdonságaikat az osztrák tartományok idegenforgalmi szakemberei a sajtó képviselői előtt. A cél, hogy a tavaly elmaradt szezon után 2021/22 telére visszacsábítsák a téli turistákat az országba.
h i r d e t é s
Ausztriában a téli és nyári időszakban realizált vendégéjszakák száma 60-40%, a tél javára. A téli idénynek tehát döntő szerepe van a turizmusban, ami Ausztria gazdaságának húzóágazata.

Az idei télre minden tartomány felkészülve várja a vendégeket. Ahogy elhangzott, Ausztriában minden adott a gondtalan téli üdüléshez és a kínálat pontosan lefedi a magyar vendégek igényeit is. A síelésen kívül a sífutás, sítúrázás, hótalpazás, szánkózás, a wellness lehetőségek valamint az adventi és karácsonyi vásárok jelentik a fő vonzerőt.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A 2019/20-as szezon rekordév lehetett volna, ha nem szól közbe a Covid-járvány, ami miatt március 15-én minden sífelvonót le kellett állítani az országban. Az előző télen külföldi vendégek nem érkezhettek turisztikai céllal az országba, így sokak életében egy teljes síszezon kimaradt, amit pótolni szeretnének.

A most következő télen Ausztria egy sikeres és biztonságos szezont kíván biztosítani az üdülővendégek számára mind a 9 tartományban. Ennek érdekében a valaha volt legnagyobb marketing kampányt indítja el 13 piacon, 10 millió euró értékben. A kampány jelszava #winterlove, és célja hogy a tél, a havas tájak szeretete és a téli élmények iránti vágy felkeltésével sikerüljön újra az országba csábítani a külföldi vendégeket.

A biztonságot a 3G szabály következetes betartatása és az a tény garantálja, hogy a potenciális beutazók körében az átoltottság eléri a 80%-ot - hangzott el a profi módon megrendezett, körkapcsolásos sajtótájékoztatóján. Ausztria Európában elsőként tette közzé a téli szezonra vonatkozó biztonsági szabályokat, melyet követően érezhetően meglendültek a foglalások, így tehát van alapja a bizakodásnak, hogy egy kiváló tél áll előttünk.
2021.10.17. 09:31:11 Zoltan Koleszar
Azert az ettermeknel (pl Alpincenter) a qr kodos/papiros regisztracio fog az oszi szunetben sorokat generalni ;) kicsi tolulas mar most is van - mondjuk ez azoknak faj akik jarnak huttezni. A felvovon az ffp2 maszk kotelezo hasznalat olyan 40 szazalekban van jelen... nem lesz ez annyira egyszeru, mint ahogy az iroasztalnal elkepzelik a marketingesek sajnos... csak ide kell jonni s megnezni.
2021.10.19. 10:03:29 leni
Készülhetnek, de azért itthonról nehéz lesz kijutni sokaknak. Itt arra gondolok, hogy Sputnik nem engedélyezett, nekik/nekünk kell addig valamit kitalálni. :)
2021.10.19. 10:11:09 admin3
Tévedés, csupán egy pozitív ellenanyag teszt szükséges és utána szabad az út 90 napig. Nyáron teszteltük, működik:
https://sielok.hu/rovat/hasznos/cik...k/utazas-ausztriaba-szput...
2021.11.08. 22:46:09 DHR
És a beharangozó ellenére itt a 2G, szóval baszhatjuk a tesztet. Nem baj, idén is Svájcba megyünk. Idióták.
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »