Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ausztria rekord méretű kampánnyal indítja a téli szezont

2021.10.17. Wesselényi Andrea

Soha nem volt még ennyi helyen egyidejűleg sajtótájékoztató az Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal életében. 17 városban egyszerre jelentették be téli újdonságaikat az osztrák tartományok idegenforgalmi szakemberei a sajtó képviselői előtt. A cél, hogy a tavaly elmaradt szezon után 2021/22 telére visszacsábítsák a téli turistákat az országba.
17 városban egyszerre tartott sajtótájékoztatót az Österreich Werbung. A képen a budapesti helyszín: a vadonatúj Matild Palace Hotel | Fotó: sielok.hu
17 városban egyszerre tartott sajtótájékoztatót az Österreich Werbung. A képen a budapesti helyszín: a vadonatúj Matild Palace Hotel | Fotó: sielok.hu
Ausztriában a téli és nyári időszakban realizált vendégéjszakák száma 60-40%, a tél javára. A téli idénynek tehát döntő szerepe van a turizmusban, ami Ausztria gazdaságának húzóágazata.

Az idei télre minden tartomány felkészülve várja a vendégeket. Ahogy elhangzott, Ausztriában minden adott a gondtalan téli üdüléshez és a kínálat pontosan lefedi a magyar vendégek igényeit is. A síelésen kívül a sífutás, sítúrázás, hótalpazás, szánkózás, a wellness lehetőségek valamint az adventi és karácsonyi vásárok jelentik a fő vonzerőt.
Síelés Gerlitzenen | Fotó: Franz Gerdl / Kärnten Werbung
Síelés Gerlitzenen | Fotó: Franz Gerdl / Kärnten Werbung
A 2019/20-as szezon rekordév lehetett volna, ha nem szól közbe a Covid-járvány, ami miatt március 15-én minden sífelvonót le kellett állítani az országban. Az előző télen külföldi vendégek nem érkezhettek turisztikai céllal az országba, így sokak életében egy teljes síszezon kimaradt, amit pótolni szeretnének.

A most következő télen Ausztria egy sikeres és biztonságos szezont kíván biztosítani az üdülővendégek számára mind a 9 tartományban. Ennek érdekében a valaha volt legnagyobb marketing kampányt indítja el 13 piacon, 10 millió euró értékben. A kampány jelszava #winterlove, és célja hogy a tél, a havas tájak szeretete és a téli élmények iránti vágy felkeltésével sikerüljön újra az országba csábítani a külföldi vendégeket.

A biztonságot a 3G szabály következetes betartatása és az a tény garantálja, hogy a potenciális beutazók körében az átoltottság eléri a 80%-ot - hangzott el a profi módon megrendezett, körkapcsolásos sajtótájékoztatóján. Ausztria Európában elsőként tette közzé a téli szezonra vonatkozó biztonsági szabályokat, melyet követően érezhetően meglendültek a foglalások, így tehát van alapja a bizakodásnak, hogy egy kiváló tél áll előttünk.
KOMMENTEK
Zoltan Koleszar | 2021.10.17. 09:31
Azert az ettermeknel (pl Alpincenter) a qr kodos/papiros regisztracio fog az oszi szunetben sorokat generalni ;) kicsi tolulas mar most is van - mondjuk ez azoknak faj akik jarnak huttezni. A felvovon az ffp2 maszk kotelezo hasznalat olyan 40 szazalekban van jelen... nem lesz ez annyira egyszeru, mint ahogy az iroasztalnal elkepzelik a marketingesek sajnos... csak ide kell jonni s megnezni.
leni | 2021.10.19. 10:03
Készülhetnek, de azért itthonról nehéz lesz kijutni sokaknak. Itt arra gondolok, hogy Sputnik nem engedélyezett, nekik/nekünk kell addig valamit kitalálni. :)
admin3 | 2021.10.19. 10:11
Tévedés, csupán egy pozitív ellenanyag teszt szükséges és utána szabad az út 90 napig. Nyáron teszteltük, működik:
https://sielok.hu/rovat/hasznos/cik...k/utazas-ausztriaba-szput...
DHR | 2021.11.08. 22:46
És a beharangozó ellenére itt a 2G, szóval baszhatjuk a tesztet. Nem baj, idén is Svájcba megyünk. Idióták.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.