Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Koronavírus témájú cikkeink

Szabad az út Ausztriába: eltörölték a 3G-szabályt a határon

2022.05.16. sielok.hu
Mától nincs szükség 3G-igazolásra az Ausztriába történő beutazáshoz. Ez a szabályozás az összes országból történő beutazásra vonatkozik. - adta hírül az austria.info, Ausztria hivatalos turisztikai portálja.

Nyitás Ausztriában: viszlát, maszk és igazolás a síelésnél!

Ausztriában március 5. mérföldkövet jelent a járvány elleni intézkedésekben. Tegnap óta a bevezetett intézkedések nagy részét visszavonták, a síterepeken teljesen visszaállt a helyzet a járvány előtti állapotra.

Ausztria március 5-től eltörli a korlátozások nagy részét!

2022.02.16. 2022.03.01. Bata Attila | frissítve: 2022.03.01.
Március 5-től minden megváltozik. Teljesen eltörlik a 2G/3G szabályozást, amely azt jelenti, hogy semmilyen igazolást nem kérnek a síeléshez, a szállásokhoz vagy a vendéglőkhöz. Az élet nagyjából visszatér a régi, járvány előtti, kerékvágásba.

Szlovákia február 26-tól enyhít a korlátozásokon!

2022.02.23. 2022.02.26. Bata Attila | frissítve: 2022.02.26.
Jelentősen enyhít az eddigi korlátozásokon Szlovákia szombattól. Eltörlik a most használatos OTP rendszert a legtöbb helyen, vagyis igazolás nélkül lehet síbérletet vásárolni, szállást igénybe és étterembe beülni.

Covid-kalauz a környező síterepekre - 2021/2022

2021.12.14. 2022.02.25. Bata Attila | frissítve: 2022.02.25.
Már számos európai sícentrumban megkezdődött a szezon. Idén is megkíséreljük a lehetetlen vállalkozást, vagyis összegyűjteni az információkat, hogy mi az aktuális helyzet a hazai és a környező országok síterepein.

Védettségi igazolás nélkül lehet utazni Szlovéniába!

Szlovénia fontos bejelentés tett a hétvégén. Szombattól már szabadon lehet belépni az országba, nem kérnek semmilyen járványügyi igazolást. Ugyanezt az intézkedést a turizmusban és az élet egyéb területein hétfőtől vezetik be belföldön is.

Svájc szinte az összes járványügyi korlátozást eltörli

Svájc február 17-től szinte az összes korábban bevezetett járványügyi korlátozást eltörli. Lényegében csak a maszkkötelezettség marad meg néhány esetben.

Járványhelyzet: enyhítések a szlovák szálláshelyeken

Mától valamivel könnyebb lesz a helyzet a szlovák szálláshelyeken. A hivatalos változat szerint eddig OP+ rendszerben fogadhattak vendégeket a szállások, mától ez módosul az OTP-rendszerre.

Így változnak a szlovák járványügyi szabályok

2022.01.13. 2022.02.16. Bata Attila | frissítve: 2022.02.16.
Szlovákiában ismét változnak a járványügyi szabályozások. A szlovák állampolgárok mellett a turisták is új dolgokkal ismerkedhetnek. Megpróbáljuk elsősorban azt összefoglalni, amely a szlovák síterepekre látogatókra vonatkozhat.

Francia síterepek: kisebb enyhítés a maszkkötelezettségben

Február 9. óta megváltozott az előírás a francia síterepeken. Mostantól már nem kötelező az un. nyitott sílifteken maszkot hordani.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.