Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bakancslista: éjszaka ratrakban 2400 méteren?

2018.01.12. Bata Attila

Érdekes szolgáltatással várja vendégeit az ismert francia síterep, La Plagne. Valószínűleg életre szóló élmény lehet kettesben eltölteni az éjszakát egy ratrakban, a csillagos ég alatt, 2400 méteres magasságban. Természetesen a ratrakot kényelmes szállássá alakították át, spártai körülményektől nem kell tartani.
"Over the Moon" a szolgáltatás neve, amely felejthetetlen élményt ígér, és tiszta égbolt alatt akár "1000 csillagos" szállást. A síterep egy Kässbohrer típusú ratrakot alakított át, amelynek eredménye egy hatalmas francia ágy a ratrak belsejében. A körülbelül hat négyzetméteres ratrak két oldalán található panoráma ablakok mellé még egyet vágtak a "tetőre" is, így azon keresztül lehet bámulni a csillagos eget.

Ez még nem minden. Fürdőszoba, ingyenes wifi, apróbb ajándékok sora, és reggelire dán péksütemények és friss kávé érkezik. A ratrak természetesen fűtött, házimozival és egyéb hifi készülékkel berendezett. A ratrak mellett felállítottak egy hatalmas masszázskádat is.

Az átalakított ratrak kívülről
Az átalakított ratrak kívülről
A feljutáshoz is megadják a módját. A két vendéget sofőr szállítja Jaguárral a szállásától a síterep egyik liftjéhez este 9 körül. Innen viszik fel őket a ratrakhoz, majd másnap reggel 8-kor mennek értük és hozzák le őket a völgybe.

Fontos, hogy - biztonsági okokból - a vendégek nem vihetik fel síléceiket. Innen tilos a pályára indulni.

A szolgáltatás január 15-től indul és a tervek szerint április 28-ig igénybe vehető. Természetesen az árát is megkérik, bár relatív, hogy ezen a környéken 320 euró (kb. 100 ezer forint) mennyire drága egy éjszakáért két személynek.

Ami 2000 méteren történik...
Ami 2000 méteren történik...
Nem nehéz elképzelni, hogy a párok miért választják ezt a kalandot. A síterep is a legfelső képen látható, szerelmeseknek készített csomaggal (Love Box) kedveskedik a pároknak. Talán erre is utal a síterep máshonnan átvett és módosított szlogenjével: "ami 2000 méteren történik, az 2000 méteren is marad."
KOMMENTEK

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.