Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bakancslista: éjszaka ratrakban 2400 méteren?

2018.01.12. Bata Attila

Érdekes szolgáltatással várja vendégeit az ismert francia síterep, La Plagne. Valószínűleg életre szóló élmény lehet kettesben eltölteni az éjszakát egy ratrakban, a csillagos ég alatt, 2400 méteres magasságban. Természetesen a ratrakot kényelmes szállássá alakították át, spártai körülményektől nem kell tartani.
"Over the Moon" a szolgáltatás neve, amely felejthetetlen élményt ígér, és tiszta égbolt alatt akár "1000 csillagos" szállást. A síterep egy Kässbohrer típusú ratrakot alakított át, amelynek eredménye egy hatalmas francia ágy a ratrak belsejében. A körülbelül hat négyzetméteres ratrak két oldalán található panoráma ablakok mellé még egyet vágtak a "tetőre" is, így azon keresztül lehet bámulni a csillagos eget.

Ez még nem minden. Fürdőszoba, ingyenes wifi, apróbb ajándékok sora, és reggelire dán péksütemények és friss kávé érkezik. A ratrak természetesen fűtött, házimozival és egyéb hifi készülékkel berendezett. A ratrak mellett felállítottak egy hatalmas masszázskádat is.

Az átalakított ratrak kívülről
Az átalakított ratrak kívülről
A feljutáshoz is megadják a módját. A két vendéget sofőr szállítja Jaguárral a szállásától a síterep egyik liftjéhez este 9 körül. Innen viszik fel őket a ratrakhoz, majd másnap reggel 8-kor mennek értük és hozzák le őket a völgybe.

Fontos, hogy - biztonsági okokból - a vendégek nem vihetik fel síléceiket. Innen tilos a pályára indulni.

A szolgáltatás január 15-től indul és a tervek szerint április 28-ig igénybe vehető. Természetesen az árát is megkérik, bár relatív, hogy ezen a környéken 320 euró (kb. 100 ezer forint) mennyire drága egy éjszakáért két személynek.

Ami 2000 méteren történik...
Ami 2000 méteren történik...
Nem nehéz elképzelni, hogy a párok miért választják ezt a kalandot. A síterep is a legfelső képen látható, szerelmeseknek készített csomaggal (Love Box) kedveskedik a pároknak. Talán erre is utal a síterep máshonnan átvett és módosított szlogenjével: "ami 2000 méteren történik, az 2000 méteren is marad."
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.