Menü ≡

Segítségre vár Bánkút a fákat taroló szélvihar után

2008.11.04. | Szerző: Bata Attila
Segítségre vár Bánkút a fákat taroló szélvihar után Október 30-án pusztító erejű szélvihar döntött ki egész erdőrészeket Bükkben. A néhány perces vihar komoly károkat okozott a bánkúti sípálya berendezéseiben. Hamarosan megkezdődhet a szezon és az amúgy sem rózsás anyagi helyzetben lévő bánkútiaknak égető szükségük lenne az azonnali segítségre.
h i r d e t é s
Dr. Varga József, a Bánkúti Síklub elnöke úgy tájékoztatta portálunkat, hogy a síterepet ért viharkár mértéke meghaladja a 30 millió forintot. Öröm az ürömben, hogy ennek egy részét (a romhalmazzá vált TatraPoma felvonó újjáépítését) biztosítás fedezi, a többire azonban a Síklubnak egyáltalán nincs pénze, hiszen az elmúlt két hómenetes szezonban nem sok bevételhez jutott a síterep.

A Síklub mindent megpróbál annak érdekében, hogy mielőbb segítséget kapjanak a helyreállításhoz, mert - ahogy az elnök úr fogalmazott - az idén ezek után biztos, hogy korán beköszönő komoly tél lesz. Minden javaslatot, segítséget örömmel fogadnak a bankut@bankut.hu címen, illetve a www.bankut.hu honlapon kaphatunk folyamatos tájékoztatást a dolgok alakulásáról.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »